Košík je prázdny
Kategória tovaru

Ako sa robí cidra, calvados, pommeau - Helena Uhrová


Spracovanie jabĺk na mušt má už dlhoročnú tradíciu. V poslednej dobe sa stále častejšie spracovávajú jablká na ovocný destilát – jablkovicu.
Vaša cena 12,50
Vaša cena bez DPH 10,42
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v piatok 17.5.

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Spracovanie jabĺk na mušt má už dlhoročnú tradíciu. V poslednej dobe sa stále častejšie spracovávajú jablká na ovocný destilát – jablkovicu. Lenže pozor - jablkovica nie je známy calvados, ten skvelý nápoj tmavo jantárovej farby, jemnej chuti a vône jabĺk! Calvados, to je vznešený príbuzný našej jablkovice. Prečo teda neskúsiť trochu experimentovať a povzniesť náš destilát do ušľachtilého stavu? Krok za krokom vedie k tomuto cieľu čitateľa skúsená odborníčka doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o histórii, príprave a použití nápojov, ako sú cidre, calvados a pommeau. Pripája zaujímavé recepty na jedlá a nápoje pripravené s použitím calvadosu.


Parametre

Autor: Helena Uhrová