Vaša cena | 4,80 € |
Vaša cena bez DPH | 4,00 € |
Dostupnosť | Skladom 1 ks |
Odosielame v pondelok |
Mungo - dnes varí šéfkuchár z Číny! Mungo sú malé zelené fazuľky, ktoré vynikajú charakteristickou vôňou a množstvom živín. Môžete si ich dopriať v šaláte, v polievke či ich pridať do mäsových i zeleninových pokrmov. Najčastejšie sa konzumujú naklíčené. Ako klíčiť? Fazuľky dôkladne prepláchnite a namočte cez noc do misy. Ráno vodu zlejte, niekoľkokrát fazuľky prepláchnite a nechajte odkvapkať. Vráťte fazuľku do misky, prekryte navlhčenou látkou a nechajte klíčiť. Nezabudnite pravidelne asi 3x denne preplachovať a udržovať dostatočnú vlhkosť. Po 2-3 dňoch sú výhonky pripravené na konzumáciu. Chuťou pripomínajú zelený hrášok, sú šťavnaté a príjemne chrumkavé. Naklíčené mungo pridávajte do pokrmov surové alebo len krátko blanšírujte, aby ste využili čo najviac obsiahnutých živín. Ale pozor naklíčeného munga zjedzte maximálne jednu hrsť denne!
Zloženie: 100% mungo BIO
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 20 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu najviac 70%
PRODUKTY POCHÁDZAJÚCE Z EKOLOGICKÉHO POĽNOHOSPODÁRSTVA MAJÚ NA OBALE VYŠŠIE UVEDENÁ LOGÁ
Priemerné výživové údaje v 100 g
Energia: 1322 kJ / 316 kcal
Tuky: 0,8 g
z toho nasýtené nemastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 55,6 g
z toho cukry: 1,1 g
Vláknina: 6,4 g
Bielkoviny: 21,6 g
Soľ: <0,01 g
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov