Košík je prázdny
Kategória tovaru

Rýchla vegánska kuchárka - Zdravé domáce jedlá počas 30 minút


Nemusíte byť vegánmi, aby ste si zamilovali túto knihu. Nájdete v nej 150 rýchlych a jednoduchých receptov, vďaka ktorým budete mať na stole chutné a zdravé jedlo počas 30 minút.
Vaša cena 17,40
Vaša cena bez DPH 14,50
 
Dostupnosť Skladom 2 ks
Odosielame vo stredu

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Nemusíte byť vegánmi, aby ste si zamilovali túto knihu. Nájdete v nej 150 rýchlych a jednoduchých receptov, vďaka ktorým budete mať na stole chutné a zdravé jedlo počas 30 minút. Autorka radu úspešných kuchárok vám v tejto knihe predstaví výborné vegánske recepty od predjedál, desiat, šalátov, omáčok a sendvičov až k hlavným chodom, teplým večerám, polievkam, cestovinám a dezertom, ktorých príprava vám vo všetkých prípadoch nezaberie viac ako pol hodiny. Nechýbajú tu ani recepty na pokrmy, ktoré si môžete pripraviť vopred a potom ich pred podávaním dať už len zapiecť. Recepty v tejto knihe sú inšpirované tradičnými pokrmami z celého sveta, vrátane francúzskej, mexickej, marockej, stredozemnej, gréckej, cajunskej a talianskej kuchyne a kuchyne juhovýchodnej Ázie a Blízkeho východu. Môžete sa tešiť na také pochúťky, ako je karfiolová kari polievka s opečenou karfiolovou „ryžou“ a dúhový zeleninový šalát s cestovinami, cícer s paradajkami a špenátom na marocký spôsob, vretená s krémovou avokádovo-bylinkovou omáčkou, sicílska hrianka so špená plnené šampiňóny či zapečený banán s čokoládou a so „šľahačkou“ a tiramisu v pohári. V úvodnej kapitole vám autorka odovzdá svoje osvedčené tipy a postupy, ako čo najviac urýchliť a uľahčiť prípravu jedál, odporučí vám zoznam potrebných surovín, poradí vám ohľadom nevyhnutného vybavenia a tiež vás naučí, ako si doma sami vyrobiť niektoré často používané suroviny. Či už máte s varením bohaté skúsenosti alebo s ním ešte len začínate, rýchlo zistíte, že recepty v tejto knihe budú chutiť nielen vegánom, ale aj tým, ktorí jedia bežnú rastlinnú a živočíšnu stravu. Robin Robertson má bohaté 25-ročné skúsenosti ako šéfkuchárka a poradkyňa v oblasti varenia, organizuje kurzy varenia a píše články o príprave jedál. Je autorkou 20 úspešných vegánskych a vegetariánskych kuchárok. Svojimi stĺpikmi prispieva do časopisov VegNews a Vegetarián Times. Jej články sa objavujú aj v časopisoch Cooking Light, Natural Health, Better Nutrition, Health, Restaurant Business a ďalších. Žije v Shenandoah Halley vo Virgínii.