Košík je prázdny
Kategória tovaru

Slávne vajcia - Od raňajok na vidličku po nebeský dezert (Edícia Apetit)


V edícii Apetit vítame ďalší prírastok – kuchárku Slávne vajcia. Novinka, s ktorou môžete variť od rána do večera, nadchne všetkých, ktorí milujú ikonické recepty, akými sú napríklad francúzska omeleta...
Vaša cena 16,30
Vaša cena bez DPH 13,58
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v utorok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

V edícii Apetit vítame ďalší prírastok – kuchárku Slávne vajcia. Novinka, s ktorou môžete variť od rána do večera, nadchne všetkých, ktorí milujú ikonické recepty, akými sú napríklad francúzska omeleta či creme brulée aj tých, ktorí radi objavujú svet prostredníctvom nových chutí. ***** Trúfame si povedať, že vajcia sú jednou z najuniverzálnejších surovín, z ktorej pripravíte všetky typy pokrmov od raňajok po dezert. Spísali sme pre vás viac ako 130 receptov, v ktorých vajcia hrajú prím. Tešte sa na lahodnú cestu okolo sveta, na ktorej neminieme vyhlásené klasiky ako vajce Benedikt či milované smaženky ani nové nápady, napríklad hovädzie ramien s marinovanými vajcami alebo roládu Pavlova. Všetky recepty sme pre vás uvarili a vyladili v redakčnej kuchyni časopisu Apetit. ***** V knihe sa dozviete, ako na bezchybné vajcia namäkko, nahniličko aj natvrdo, sadené, stratené aj miešané. S našimi tipmi a správnym postupom už vajcia nikdy nebudete servírovať so zatajeným de-chom, či sa podarila. Budú vždy perfektné. ***** Kuchárka skrátka obsahuje všetko, čo potrebujete o vajciach vedieť. Zistíte, ako čítať dôležité informácie na papierovom obale aj škrupine vajec a čo vám môžu prezradiť o ich pôvode. Naučíte sa, ako aj bez pečiatky na škrupine overiť, či je vajcia čerstvé, či už má svoje najlepšie dni za sebou. Poradíme vám, ako vajcia správne skladovať, aby ste sa vyhli všetkým potenciálnym rizikám. Odnaučíme vás bežné chyby pri rozklepávaní a oddeľovaní vajec. Vysvetlíme vám, ako využiť všetky vlastnosti vajcia na maximum. A samozrejme vás zasvätíme do umenia prípravy dokonale vyšľahaného snehu, hodvábne jemného žĺtkového krému bez jedinej hrudky, hustej majonézy a nadýchanej holandskej omáčky. ***** V kuchárke Slávne vajcia nájdete tieto kapitoly: * Renomované vajcia * Malé vajcia * Veľké vajcia * Mazané vajcia * Sladké vajcia * Servis