Táto kniha nie je len klasickou učebnicou technológie prípravy pokrmov, ale je prierezom celého odboru a prináša všetky základné poznatky. Učebnica „Technológia v skratke“, ktorá nadväzuje na „Stolničenie v skratke“. Rýchly rozvoj sféry podnikania v odbore prináša nové úlohy, ktoré kladú stále vyššie požiadavky na prípravu odborníkov. Táto príprava prebieha klasickou formou - vyučenie v odbore, štúdiom v strednej odbornej škole alebo formou rekvalifikácie. Tu treba povedať, že tieto formy štúdia dávajú znalosti, vedomosti a zručnosti, ktoré treba stále prehlbovať a zdokonaľovať. Vo všetkých týchto spôsoboch štúdia nachádza publikácia „Technológie v skratke“ svoje opodstatnenie. Nie je len klasickou učebnicou technológie, ale je prierezom celého odboru a prináša všetky základné poznatky. Pri štúdiu aj v praxi treba rešpektovať charakter slovenskej kuchyne s prihliadnutím na najnovšie trendy. Našou snahou musí byť príprava vynikajúcich pokrmov s využitím vysoko kvalitných surovín. Náš odbor veľmi rýchlo rastie na rebríčku popularity a treba sa tomuto rastu prispôsobiť. Odborníci, ktorí dokážu dobre ovládnuť svoju profesiu sú obľúbení u hostí aj u spolupracovníkov.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov