Už ste niekedy jedli vozkovú polievku alebo mačianku? Tušíte, čo sú to bacekýchle a kontrabáš? A viete, kde by vás pohostili jabkanci či repky? Pokiaľ nie, v tejto knihe nájdete na všetky otázky odpovede. Tvorcovia obľúbenej relácie Túlavá kamera sa totiž vydali do českých, moravských a slovenských krajov, aby tam zapátrali po pôvodných receptúrach našich predkov. Tí dokázali zužitkovať všetko, čo si vypestovali alebo nazbierali v lese, av kuchyni z toho potom boli schopní vyčarovať úplne neuveriteľné, a pritom veľmi jednoduché a nesmierne zdravé pokrmy. Tak sa nimi nechajte inšpirovať a hlavne, nech vám chutí! ***** Kniha vychádza ako bonus k 20. výročiu programu Túlavá kamera.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov