Košík je prázdny
Kategória tovaru

1001 receptúr cocktailov - Miloš Tretter


Táto ocenená a originálna kniha na svetovom trhu v odbore barmanstva je určená ako profesionálnym barmanom, tak aj ostatným, ako praktický manuál, ktorý zaujme predovšetkým formátom, obsahom, jednoduchosťou …
Vaša cena 9,00
Vaša cena bez DPH 7,50
 
Dostupnosť Skladom 4 ks
Odosielame vo štvrtok 2.5.

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Táto ocenená a originálna kniha na svetovom trhu v odbore barmanstva je určená ako profesionálnym barmanom, tak aj ostatným, ako praktický manuál, ktorý zaujme predovšetkým formátom, obsahom, jednoduchosťou vo vyhľadávaní jednotlivých receptúr a prípravy miešaných drinkov. Kniha sa, vďaka svojim prednostiam a obľube získanej vo svete, dočkala už druhého vydania počas krátkej doby.

Autor Miloš Tretter je majiteľom 1.ČESKEJ BARMANSKEJ AKADÉMIE /viac ako 40.000 absolventov/ od roku 1990, ktorá organizuje barmanské kurzy priamo za barovým pultom v TRETTERS COCKTAILS BARE v Prahe. 1001 Cocktail-Rezepte Die äußerst interessante Publikation für professionelle Barkeeper sowie für Laien dient als praktische Anleitung. Es handelt sich um ein übersichtlich gestaltetes Cocktail-Handbuch, das jeder Barkeeper zur Hand haben sollte. Das Buch besticht vor allem durch deň Inhalt, die einfache Suche nach deň einzelnen Rezepten und der Zubereitung von Cocktails. Sie finden die Namen der Cocktails, die Zutaten, die mithilfe von Piktogrammen dargestellte Zubereitung und das passende Glas. Wie schlicht und einfach, und dabei handelt is sich um eines der ersten Bücher, das sich dem Barkeeper-Beruf af diese Art und Weise widmet. Das Buch erscheint dank seiner Vorzüge und der weltweiten Beliebtheit v kürzester Zeit bereits in der zweiten Auflage. Autor: Miloš Tretter ist Inhaber der 1. TSCHECHISCHEN BARKEEPER-AKADÉMIA mit mehr od 40 000 Absolventen seit 1990, die Kurse für Barkeeper direkt hinter der Theke in der TRETTERS COCKTAIL BAR in Prag ab. Das Buch ist dem Andenken an deň Nestor der tschechischen Barkeeper, Bohumil Pavlíček, gewidmet. 1001 Cocktail Recipes A veľmi láskavú knihu pre profesionálnych bartenders ako dobre ako všeobecný štát, ktorý môže slúžiť ako praktické manuálne. It is a well arranged guide to cocktails that every bartender should have at hand. It bude prichádzať k vášmu prostrediu predovšetkým s jeho obsahom, a implicitnosťou recipe searching a drink mixing. Names; ingredients; Pictogramy sa používajú na show spôsoby mixovania a suitable okuliare. How simple, nevertheless it je jedna z prvých kníh, ktoré address bartender's art in this way. Táto kniha je, čo sa týka jej kvality a svetovej širokej popularity, tvoria jej sekundárnu editáciu vo veľmi krátkom čase. Autor, Miloš Tretter, je majiteľom prvého CZECH BARTENDER ACADEMY (približne 40,000 graduates) since 1990, ktoré organizujú bartender kurzy directly za barom v TRETTER'S COCKTAIL BAR v Prague. Dedičoval knihu Bohumil Pavlíček, doyen of Czech bartending.


Parametre

Autor: Miloš Tretter