Košík je prázdny
Kategória tovaru

BERGHOFF Gril keramický BERGHOFF RON small BF-2415703


Keramický gril RON od belgickej značky BergHOFF je vyrobený z hrubostennej tepelne odolnej keramiky.
Predaj ukončený

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

<STRONG>Keramický gril RON od belgickej značky BergHOFF</STRONG> je vyrobený z hrubostennej tepelne odolnej keramiky.
Týmto grilom sa hovorí Kamado, dokonale kombinujú funkcie grilu, pece a udiarne v jednom. Kamado výrazne rozširuje možnosti prípravy tých najrôznejších pokrmov. Nie je to len vonkajší gril, ale kompletná vonkajšia kuchyňa. Okrem tradičného grilovania, môžete celkom jednoducho tiež údiť, pomaly variť, piecť pizzu, chlieb aj koláč.
Všetko vďaka jedinečným vlastnostiam keramického plášťa, ktorý akumuluje teplo oveľa lepšie ako kov a udrží vo vnútri grilu teploty až do 350 °C. Teplotu môžete ľahko regulovať a to horným ľubovoľne ovládateľným komínom aj spodným prívodom vzduchu.
Na grilovacom rošte s priemerom 27 cm hravo obslúžite až 4 osoby naraz.
Len tie najlepšie materiály a precízne spracovanie od značky BergHOFF zaisťujú dlhú životnosť grilu.

<STRONG>Parametre keramického grilu BergHOFF:</STRONG>

  • materiál grilu: smaltovaná keramika
  • materiál konštrukcia: liatina
  • rukoväť z bambusového dreva
  • prvky z nerezovej ocele 18/10
  • hrúbka steny: 2 cm
  • liatinová prívera vzduchu vo veku
  • nerezová vetracia mriežka pre reguláciu
  • teplomer vo veku
  • palivo: drevené uhlie
  • určené pre počet osôb: 1-4
  • rozmery grilovacieho roštu: 27 cm
  • rozmery celého grilu: 41 x 36 x 57 cm
  • hmotnosť: 24 kg

    <STRONG>Viac o griloch typu KAMADO:</STRONG>
    Kamado je keramický gril v tvare vajca, pôvodne objavený v Japonsku, ktorý je nenadarmo čoraz viac obľúbený po celom svete. V keramickom grile je možné aj v zime udržiavať teplotu od 70 ° C do 350 ° C aj po niekoľko hodín. Teplotu v grile je možné vďaka regulovateľnému prívodu a odvodu vzduchu jednoducho ovplyvniť a regulovať. Jednoznačne najlepším palivom na vykúrenie keramického grilu je potom drevené uhlie. Svoj tvar nemajú tieto grily len tak. Akonáhle zatvoríte veko, dochádza vo vnútri k dokonalej cirkulácii horúceho vzduchu a jedlo sa tak pripravuje úplne rovnomerne zo všetkých strán. Keramika odráža teplo, ktoré vzniká horením dreveného uhlia, vytvára rovnomerné prúdenie vzduchu a vďaka tomu majú pokrmy neprekonateľnú chuť, zostávajú krehké a šťavnaté. Vďaka regulovateľnému odvodu vzduchu komínom, možno, ak máte radi, ľahko docieliť aj obľúbenú dymovú chuť mäsa, ktorá navyše vo vnútri keramických grilov nevzniká nezdravým prepaľovaním tukov. Kvalitná keramika s dvojvrstvovým smaltovaným povrchom zaistí vysokú odolnosť proti vonkajším vplyvom. Zároveň perfektne izoluje a vďaka tomu spaľuje až o polovicu menej uhlia ako klasické grily.

    <STRONG>Pokrmy, ktoré je možné pripravovať na KAMADO griloch:</STRONG>
  • steaky, bábiku, bôčik, celé kura, krídielka, stehienka, rebierka
  • trhané mäso, burgre
  • kôrovce, mäkkýše
  • grilovaná zelenina, syry
  • údený losos, ryby, údené rebrá
  • pečené či grilované zemiaky
  • pizza
  • chlieb
    a mnoho ďalších