So svojim bohatstvom kulinárnych tradícií sa naša krajina môže sebavedome uchádzať o miesto v kruhu národov, ktorých kuchyne hrajú v Európe prím. Delikatesy ako olomoucké syrečky, pražská šunka alebo sladké kúpeľné oblátky z Karlových Varov sú známe na celom svete. Českú kuchyňu v jej plnom bohatstve možno však stretnúť iba v samotnej Českej republike, kde sa lukulské dedičstvo uplynulých storočí zachovalo v utešenej rozmanitosti. Posaďte sa teda ku kuchynskému stolu našich babičiek a nechajte si naservírovať to najlepšie, čo česká kuchyňa ponúka. Dáte si vdolček, alebo radšej frgál?
• viac ako 200 farebných fotografií
• vyskúšané recepty
• kultúrne dejiny
• jedlá podľa kalendára
• tradičná kuchyňa
• bezmäsité jedlá
• múčniky
Autor: Harald Salfellner
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov