Košík je prázdny
Kategória tovaru

KUCHÁRKA PRE DIALYZOVANÉ PACIENTOV


Čím ďalej vyšší počet pacientov v dialyzačnom programe viedol autorku tejto knihy k hippokratovskej úvahe o význame a prínose vyváženého jedálnička v terapii obličkovej nedostatočnosti.
Vaša cena 8,70
Vaša cena bez DPH 7,25
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo stredu

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Čím ďalej vyšší počet pacientov v dialyzačnom programe viedol autorku tejto knihy k hippokratovskej úvahe o význame a prínose vyváženého jedálnička v terapii obličkovej nedostatočnosti. Kvalita surovín, dodržiavanie jednoduchých zásad pre kombináciu jednotlivých nutrientov, ale aj primeraná telesná aktivita a odpočinok sú faktory, ktoré sa významne podieľajú na zlepšení kvality života dialyzovaných osôb. Kniha vychádza v ústrety všetkým, ktorých sa daná problematika týka: Širokej škále receptov, ktoré spĺňajú nároky na akosť surovín a chuť pokrmu, predchádza stručný vhľad do problematiky. Jednotlivé predpisy sú zostavené s ohľadom na potreby pacientov v dialyzačných programoch a zohľadňujú najnovšie trendy ako v oblasti terapie obličkovej nedostatočnosti, tak v oblasti kulinárskej.


Parametre

Autor: Lenka Dubcová