Košík je prázdny
Kategória tovaru

Kváskovanie - Recepty z kvásku


Bestseller na Slovensku. Kniha plná báječných jedál, ktoré už len od pohľadu dokazujú, že kváskovať sa oplatí.
Predaj ukončený

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Bestseller na Slovensku. Kniha plná báječných jedál, ktoré už len od pohľadu dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníc a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska aj z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl. Začiatky nahradzovania kvasníc kváskom sú často obdobím plným otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych informáciách na internete, ktoré sa od seba líšia? Už nemusíte hľadať, v tejto kuchárke nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z. :-) V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých aj slaných jedál upečených, uvarených alebo usmažených pomocou kvásku. A pretože kváskovanie je vhodné aj pre celiakov, v knihe je aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál. Kniha je určená nielen pre všetkých, ktorí už kváskujete a chcete sa dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre úplných začiatočníkov, kniha vás naučí, ako ľahko a dobre kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým aj bezlepkovým cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a kvásku, ktoré môžu pri pečení nastať. V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené, dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto priebežne vyzerať. Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha zameraná na kvások a kváskovanie. V tejto unikátnej kuchárke nájdete nasledujúce: 65 receptov z kvásku Bezlepkové recepty z kvásku Ako urobiť kvások Ako sa starať o domáci kvások Celá výroba kvásku Príprava kvásku pred pečením Chyby chleba a kvásku počas pečenia Kvások a jeho zdravotné účinky História kvásku Zaujímavosti o kvásku Ďalšie tipy a triky pri pečení a varení s kváskom


Parametre

Autor: Naty Žúreková Štefková, kolektiv autorů