Vaša cena | 18,50 € |
Vaša cena bez DPH | 15,42 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v pondelok |
V posledných rokoch prežíva kváskové pečenie znovuzrodenia a my objavujeme výraznejšiu chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadným sprievodcom pre všetkých, ktorí chcú zlepšiť svoje pekárske umenie, pokiaľ ide o kváskový chlieb všetkého druhu – z liateho cesta, každodenný ražný, ochutený pšeničný –, alebo sladké pečivo či hrčky. Kapitoly venované jednotlivým typom kváskového cesta zahŕňajú všetko od podrobných postupov až po tipy na vybavenie a suroviny, rady, čo robiť, keď sa nedarí, a informácie o chlebe a zdraví. Každá kapitola obsahuje výber receptov, ilustrované riešenie problémov a rady, lahôdkový výber tradičných favoritov aj nových nápaditých receptov a ďalšie užitočné informácie, vďaka ktorým do kváskového pečenia prenikne aj ten najzelenší nováčik. Upečte si ?nský ražný chlieb, rascový chlieb so špaldou, slávny sanfranciský kváskový chlieb, cibuľovo-olivový chlieb či chlieb s brusnicami a orechmi.
Autor: Jane Masonová
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov