Košík je prázdny
Kategória tovaru

Kvetinová kuchárka - Jedlé kvety a bieli na varenie aj zdobenie


Objavte nové chute a vône prostredníctvom jedinečných receptov s jedlým kvetom a bielim, ktoré váš tanier premenia na maliarske plátno plné lákavých farieb a tvarov.
Predaj ukončený

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Objavte nové chute a vône prostredníctvom jedinečných receptov s jedlým kvetom a bielim, ktoré váš tanier premenia na maliarske plátno plné lákavých farieb a tvarov. Zber kvetov bude vďaka verným ilustráciám herbára, ktorý je spolu s receptovou časťou prehľadne rozdelený do štyroch ročných období kytkožrúta, prechádzkou nielen ružovým sadom. Kniha Jany Vlkovej vám poradí, kam a kedy sa na lov kvitnú vydať, čím sa vyzbrojiť alebo akým miestam a rastlinám sa naopak vyhnúť; obsahuje 99 rastlinných druhov (pričom farebne znázornenú časť využívame v kuchyni), zaujímavé informácie aj tipy a tiež recepty na výborné polievky, šaláty, hlavné jedlá či sladkosti. Zbieranie a následné spracovanie darov prírody, to nie je len radosť z nevšedných pokrmov, ale aj cesta k vnútornému pokoju, pohode a vyrovnanosti.


Parametre

Autor: Jana Vlková