Košík je prázdny
Kategória tovaru

Medzinárodná kuchyňa bez soli a inej chémie


Táto kniha je voľným pokračovaním autorovej úspešnej publikácie Varíme bez soli, avšak je možné ju používať aj samostatne.
Vaša cena 18,30
Vaša cena bez DPH 15,25
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v utorok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Táto kniha je voľným pokračovaním autorovej úspešnej publikácie Varíme bez soli, avšak je možné ju používať aj samostatne. Obsahuje ďalších viac ako 650 receptov na prípravu teplých pokrmov, ktorých rozhodujúcim princípom je kombinácia viacerých druhov základných potravín, vhodne ochutených, so starostlivo popísaným technologickým postupom vylučujúcim sodíkovú záťaž, rovnako ako potravinárskym priemyslom používaný chemický balast, ktorý mení prirodzené vlastnosti potravín a negatívne ovplyvňuje stav. Kniha vychádza z tradícií medzinárodnej kuchyne, od Veľkej Británie po Austráliu, od Stredomoria po Karibik, od európskych zvykov po ázijské, od tradícií Afriky po novinky Ďalekého východu, dôsledne za použitia bežne dostupných, obyčajných surovín. Spoločne s publikáciou Varíme bez soli si kladie za cieľ stať sa návodom na zmenu osobného výživového štýlu človeka, ktorý má záujem o svoje zdravie a kvalitu života. Je určená predovšetkým tým, ktorí z nejakého dôvodu musia alebo chcú používanie soli a priemyselnej chémie výrazne obmedziť alebo z jedálnička úplne vylúčiť. Rovnako užitočná bude aj pre tých, od ktorých zručností závisí zdravotný stav a kvalita budúceho života najmladšej generácie. Zároveň je vhodná pre záujemcov o zdravý životný štýl, ktorí s kuchárskym umením ešte len začínajú.


Parametre

Autor: Miroslav Légl