Vaša cena | 22,60 € |
Vaša cena bez DPH | 18,83 € |
Dostupnosť | Skladom 2 ks |
Odosielame v utorok |
Najočakávanejšia kuchárka Vianoc 2018! Kniha Pavla Pospíšila, prvého československého kuchára, ktorý získal michelinskú hviezdu. Má osem veľkých kapitol, každá je venovaná jednej krajine, kde ako kuchár pôsobil. Pavel Pospíšil je uznávaným expertom na gastronómiu, televíznou kuchárskou hviezdou Slovenska a tiež majiteľom úspešnej reštaurácie. V novinke Moja cesta k Michelinu popisuje nielen svoj životný príbeh, ale prináša 64 unikátnych receptov, ktorými zaručene urobíte dojem! PREČO SA JEDNÁ O FANTASTICKÚ KUCHÁRKU? * Kniha je rozdelená na osem kapitol podľa krajín v ktorých Pavol žil a varil * Prvý Čechoslovák, ktorý získal Michelinskú hviezdu * Majiteľ reštaurácie patriaci medzi najlepšie v Nemecku * Autor bol uvedený v roku 2016 členom Siene slávy gastronómie * Najznámejší kuchár Slovenska a tvár programu Tajomstvo mojej kuchyne * Sprievodca programom Pochúťkový rok na Českom rozhlase ČO V KUCHÁRKE Čitateľovi NÁLEZNÚ? Prináša 64 unikátnych receptov, ktorými urobíte dojem na všetkých stravníkov. Všetky recepty sú navyše zázračne jednoduché a doplnené informáciami o časovej náročnosti, takže si všetko môžete skvele naplánovať. A na akú kuchyňu sa môžete tešiť? Uvarte si lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale aj Bádenska, Švajčiarska, Francúzska alebo napríklad z Malorky. „Na kuchárine je krásne to, že nemá konca. Ostatní remeselníci, ako sú tesári, stolári alebo murári, sa v určitý okamih dostanú na koniec svojich zručností. Ale v kuchárine to nikdy nekončí.“ Pavel Pospíšil
Autor: Pavel Pospíšil
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov