Košík je prázdny
Kategória tovaru

Moja cesta k Michelinu - To najlepšie z receptov prvého československého michelinského šéfkuchára


Najočakávanejšia kuchárka Vianoc 2018! Kniha Pavla Pospíšila, prvého československého kuchára, ktorý získal michelinskú hviezdu.
Vaša cena 22,60
Vaša cena bez DPH 18,83
 
Dostupnosť Skladom 2 ks
Odosielame v utorok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Najočakávanejšia kuchárka Vianoc 2018! Kniha Pavla Pospíšila, prvého československého kuchára, ktorý získal michelinskú hviezdu. Má osem veľkých kapitol, každá je venovaná jednej krajine, kde ako kuchár pôsobil. Pavel Pospíšil je uznávaným expertom na gastronómiu, televíznou kuchárskou hviezdou Slovenska a tiež majiteľom úspešnej reštaurácie. V novinke Moja cesta k Michelinu popisuje nielen svoj životný príbeh, ale prináša 64 unikátnych receptov, ktorými zaručene urobíte dojem! PREČO SA JEDNÁ O FANTASTICKÚ KUCHÁRKU? * Kniha je rozdelená na osem kapitol podľa krajín v ktorých Pavol žil a varil * Prvý Čechoslovák, ktorý získal Michelinskú hviezdu * Majiteľ reštaurácie patriaci medzi najlepšie v Nemecku * Autor bol uvedený v roku 2016 členom Siene slávy gastronómie * Najznámejší kuchár Slovenska a tvár programu Tajomstvo mojej kuchyne * Sprievodca programom Pochúťkový rok na Českom rozhlase ČO V KUCHÁRKE Čitateľovi NÁLEZNÚ? Prináša 64 unikátnych receptov, ktorými urobíte dojem na všetkých stravníkov. Všetky recepty sú navyše zázračne jednoduché a doplnené informáciami o časovej náročnosti, takže si všetko môžete skvele naplánovať. A na akú kuchyňu sa môžete tešiť? Uvarte si lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale aj Bádenska, Švajčiarska, Francúzska alebo napríklad z Malorky. „Na kuchárine je krásne to, že nemá konca. Ostatní remeselníci, ako sú tesári, stolári alebo murári, sa v určitý okamih dostanú na koniec svojich zručností. Ale v kuchárine to nikdy nekončí.“ Pavel Pospíšil


Parametre

Autor: Pavel Pospíšil