Vaša cena | 18,60 € |
Vaša cena bez DPH | 15,50 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v pondelok 8.4. |
Viete, čo sú "nahaté" ravioly, ako sa robí "sväté víno" a ako chutí scottadito alebo "spálený prst"? Prečo je lepšie kupovať králika aj s hlavou a čo to znamená, keď majú cestoviny „dušu“? Kde je hlavné mesto cibule a aký múčnik upiekli ženy z Assisi umierajúcemu svätému Františkovi? Americká autorka Suzanne Carreiro toho o kulinárskych tajomstvách talianskej Umbrie vie ešte oveľa viac. Jej kniha je nielen kuchárkou, ale aj cestopisom plným chuťou a vôňou, sprievodcom po reštauráciách, vinárstvach, poliach, sadoch a záhradách, aj spomienkami na ľudí, ktorých v tomto starobylom kraji stretla.
Pomáhala im žať šafran, lisovať víno, vyrábať prosciutto, vypravila sa na divokú špargľu, na lov hľuzoviek, slávila v Umbrii Vianoce aj ďalšie sviatky - a spísala pre vás všetko, čo sa naučila, vrátane mnohých užitočných talianskych slovíčok a hlavne a návodov.
Autor: Suzanne Carreiro
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov