Vaša cena | 8,60 € |
Vaša cena bez DPH | 7,17 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v utorok |
Milujete dobré jedlo a pieporné historky z kuchýň? Potom je pre vás kniha Šéfkuchárov denník. Príbeh chlapca z malého mesta, ktorý to dotiahol na gastronomický Olymp. Chuťami a vôňami presýtené riadky nazerajú pod pokrievky najvyberanejších špecialít a životov ľudu kuchárskeho po šírom svete. Kto chce v tejto profesii obstáť, musí byť pracovitý. A od rany. Predpokladom je osvojenie si kuchárskej reči. Chudobnejšie na poetiku, zato výstižné s minimom slov… Zaujíma vás, čo sa dialo v kuchyni, keď sa varilo pre Václava Havla, princa Charlesa alebo Karla Gotta? Alebo ako sa varí v Afrike, kde sa väčšina ingrediencií pestuje na hotelovej záhrade? Vyhlásený šéfkuchár Radek Pálka sa s nami podelí nielen o svoje kuchárske spomínanie, ale aj o dvanásť špičkových gastronomických kreácií, počnúc lahôdkou jeho detstva - plackami s mäsom podľa jeho mamky - až po pravé talianske ossobuco alebo francúzsku cibuľačku. Príjemné čítanie - a dobrú chuť!
Autor: Radek Pálka
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov