Prečo nemotivovať svojich zamestnancov? Ako sa zbaviť vizionárstva? Kedy nehovoriť ľuďom, čo majú robiť? Šesťdesiatšesť pridrzlých a provokatívnych šéfovských rád brnenského podnikateľa Jána Vlachynského sa snaží odpovedať na základnú otázku moderného leadershipu: Ako byť ako šéf čo najmenším kok tem? Ľahko vulgárny, ale zato stopercentne autentický a prísne sebezpytující text odkrýva pozadie fungovania úspešnej gastronomickej skupiny Ľudí z Baru, ktorá zamestnáva vyše stopäťdesiat ľudí a má na svedomí napríklad populárny Bar, ktorý neexistuje, brainhack drink Osmička alebo hotel Anybody. A jedného šéfa kok ota. Tak čo, pôjdete s Honzom hľadať nové šéfovstvo?
Autor: Jan Vlachynský
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov