Košík je prázdny
Kategória tovaru

Údime a grilujeme smokery a multifunkčné grily - 70 receptov voňajúcich dymom


Len pri máloktorej voľnočasovej aktivite došlo u nás v posledných rokoch k tak razantnému vývoju, ako je to pri témach spojených s grilovaním a barbecue.
Vaša cena 13,90
Vaša cena bez DPH 11,58
 
Dostupnosť Skladom 4 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Len u máloktorej voľnočasovej aktivity došlo u nás v posledných rokoch k tak razantnému vývoju, ako je to pri témach spojených s grilovaním a barbecue. Okrem stále stúpajúceho množstva novo vznikajúcich metód a techník prípravy pokrmov as tým súvisiacich kreatívnych receptov stojí v popredí popularity tohto hobby možnosť spomalenia po hektickom všednom dni, príprava jedla na čerstvom vzduchu, spoločné stretávanie sa s rodinou a priateľmi av neposlednom rade uspokojenie prapôvodných inštinkt ohňom a dymom. S rastúcou obľubou grilovania sa u nadšených priaznivcov tohto koníčka automaticky dostávajú do ohniska záujmu aj špeciálne spôsoby prípravy pokrmov, ako napríklad barbecue. Pri barbecue sa pokrmy pripravujú s využitím postupov založených na nižšom žiari, ktoré spočívajú v udržiavaní konštantných teplôt v rozmedzí 90 až 120 °C a pri ktorých sa na ohni priamo spaľuje drevo. Na takúto prípravu sa väčšinou používa multifunkčný gril zvaný smoker, ktorý nám umožňuje priamu kontrolu ohňa, a tým aj žiaru a teplôt v mieste, kde sa pokrmy grilujú. Touto knihou sa vám dostáva do ruky prehľad rôznych typov multifunkčných grilov a udiarní, pomôcok a príslušenstva i tipov a trikov na udržiavanie požadovanej teploty, rovnako ako obsiahla časť s receptami tak, aby ste čoskoro aj vy mohli ako pravý „pitmaster“ na svojej záhrade úspešne prezentovať ohromujúce výsledky svojho barbecue umenia a ponúknuť lahôdky, ako je klasické trhané bravčové so šalátom coleslaw, sladké a korenené rebierka, BBQ volské líčka, cheeseburger s whisky BBQ omáčkou, sladké a pikantné rebrá, hot wings, losovaný kuriak šalát či bylinkový chlieb. Must-have grilovacej sezóny!