Vaša cena | 16,40 € |
Vaša cena bez DPH | 13,67 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v piatok 5.4. |
Zelenina a bylinky, ako divoké, tak pestované, strukoviny a obilniny, ovocie a lesné plody, a dokonca aj kvety niektorých rastlín patria ako ingrediencie k srdcu talianskej kuchyne. Vďaka podnebiu, horúcim letom a nízkym zrážkam, a geomorfológii krajiny je každý vhodný kúsok Apeninského polostrova, od severu k juhu, pokrytý zeleninovými záhradami a hospodárstvami, úžasným živým kobercom, ktorý je farebný a rozmanitý. Poskytuje zdanlivo nekonečné množstvo pokrmov, rozlične pripravovaných, ktorým sa nič nevyrovná. Taliani milujú plody svojej krajiny a naučili sa, ako ich využívať najnápaditejšími spôsobmi a spracovať všetky ich jedlé časti.
Zelenina bola vždy základnou súčasťou talianskeho gastronomického umenia, po stáročia formovala chuť Talianov všetkých spoločenských vrstiev – av nedávnych rokoch bolo toto tesné príbuzenstvo ďalej posilnené. S ohľadom na svoje zdravie či ako odpoveď na ekologické alebo etické uvažovanie sa zvyšujúci sa počet ľudí obracia na vegetariánske stravovanie.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov