Košík je prázdny
Kategória tovaru

Výroba slivovice a iných páleniek


Už piate vydanie klasickej príručky, ktorá je kompletným sprievodcom výroby slivovice a ďalších páleniek užitočným ako pre pestovateľov ovocia, tak pre prevádzkovateľov pestovateľských páleníc.
Vaša cena 14,20
Vaša cena bez DPH 11,83
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v piatok 5.4.

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Už piate vydanie klasickej príručky, ktorá je kompletným sprievodcom výroby slivovice a ďalších páleniek užitočným ako pre pestovateľov ovocia, tak pre prevádzkovateľov pestovateľských páleníc. Sú v nej uvedené praktické, zrozumiteľné a súčasne podrobné návody najmä pre domácu potrebu (malovýrobu), ale tiež pre priemyselnú výrobu. Autori radia, ako postupovať pri výbere a spracovaní jednotlivých druhov ovocia, procesu kvasenia (vrátane priživovania kvasníc), veľkú pozornosť venujú technologickým sústavám a schémam aparátov, kvasným nádobám a ich čisteniu, destilácii, rektifikácii, následnej úprave páleniek, ich riedeniu a uskladňovaniu. Okrem našich tradičných páleniek sú uvedené aj stručné návody týkajúce sa ginu, araku, rumu, koňaku, absintu a obilných páleniek. Kniha je aktualizovaná súčasnými odborníkmi na kvasnú chémiu, a to vrátane právnych predpisov platných v 21. storočí. Publikácia obsahuje desiatky užitočných tabuliek, príkladov a 85 ilustrácií. Vypestované ovocie predstavuje nezanedbateľnú hodnotu – s touto nenahraditeľnou kuchárkou je možné túto hodnotu optimálne spracovať a uložiť pre dlhodobé využitie.


Parametre

Autor: Jan E. Dyr, Josef Dyr