Vaša cena | 14,20 € |
Vaša cena bez DPH | 11,83 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v piatok 5.4. |
Už piate vydanie klasickej príručky, ktorá je kompletným sprievodcom výroby slivovice a ďalších páleniek užitočným ako pre pestovateľov ovocia, tak pre prevádzkovateľov pestovateľských páleníc. Sú v nej uvedené praktické, zrozumiteľné a súčasne podrobné návody najmä pre domácu potrebu (malovýrobu), ale tiež pre priemyselnú výrobu. Autori radia, ako postupovať pri výbere a spracovaní jednotlivých druhov ovocia, procesu kvasenia (vrátane priživovania kvasníc), veľkú pozornosť venujú technologickým sústavám a schémam aparátov, kvasným nádobám a ich čisteniu, destilácii, rektifikácii, následnej úprave páleniek, ich riedeniu a uskladňovaniu. Okrem našich tradičných páleniek sú uvedené aj stručné návody týkajúce sa ginu, araku, rumu, koňaku, absintu a obilných páleniek. Kniha je aktualizovaná súčasnými odborníkmi na kvasnú chémiu, a to vrátane právnych predpisov platných v 21. storočí. Publikácia obsahuje desiatky užitočných tabuliek, príkladov a 85 ilustrácií. Vypestované ovocie predstavuje nezanedbateľnú hodnotu – s touto nenahraditeľnou kuchárkou je možné túto hodnotu optimálne spracovať a uložiť pre dlhodobé využitie.
Autor: Jan E. Dyr, Josef Dyr
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov