Vaša cena | 10,60 € |
Vaša cena bez DPH | 8,83 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v utorok |
Knižka prináša pacientom informácie o zlyhaní obličiek, možnostiach jej liečby a výžive dialyzovaných pacientov. Obsahuje kapitoly o anatómii a fyziológii obličiek, o chorobách, ktoré môžu viesť k obličkovému zlyhaniu, možnostiach liečby ochorení obličiek a obličkového zlyhania, vrátane dialýzy a transplantácie obličiek. V ďalších kapitolách je podrobne vyložená problematika jednotlivých nutrientov v potravinách, vrátane ich použitia u dialyzovaných. Nasledujúce kapitoly sú venované zmenám, ktoré nastanú v prípade, že je pacient indikovaný na dialyzačné liečenie – diétu, vhodným a nevhodným potravinám, ich technologickej úprave, naplánovaním jedálnička, skúsenostiam pacientov, stravovaniu pri zvláštnych príležitostiach. V poslednej časti sú uvedené recepty vhodné pre dialyzovaných pacientov.
Autor: Petra Pokorová
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov