Čo vám kuchárka radí? Natlačiť plech zeleninou, strukovinami, zrnom, bylinkami a ďalšími dobrotami, vraziť do rúry a nechať ich ukázať, čo dokážu. Keď sa totiž spojí rúra s plechom, môžete vytvoriť hlavné jedlá všetkého druhu s minimálnou námahou a výsledky sú skutočne neuveriteľné! Kto by nemiloval varenie, ktoré je pohodlné, uvoľnené, nezašpiníte pri ňom veľa riadu a ešte umocňuje chuť a vôňu? Sú tu na vyskúšanie slané lákadlá aj sladké potešenie na raňajky, brunch, obed aj večeru. Liz Franklinová, autorka píšuca o jedle ovenčená cenami, vás pozve aj na kulinárnu cestu okolo sveta – môžete vyskúšať všeličo od ľahkého dhalu z rúry po tex-mex zeleninové tacos. Či už ste dlhoročný vegetarián alebo vegán, hostíte priateľov alebo varíte pre rodinu, ktorá sa živí rastlinnou stravou, alebo jednoducho chcete obmedziť spotrebu mäsa – nasledujúce stránky ponúkajú množstvo zvodných jedál na vyskúšanie.
Autor: Liz Franklinová
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov