Vaša cena | 9,30 € |
Vaša cena bez DPH | 7,75 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v utorok |
Varenie z diviny už dávno nie je výsadou poľovníkov. Dnes sa dá jelenie, srnčie či diviačie mäso zohnať napríklad online. Zverina je totiž veľmi ekologické mäso: zver žije vo voľnej prírode, konzumuje len to, čo jej chutí. Mäso je chudé a neobsahuje stresové hormóny. A príprava zveri vôbec nie je taká zložitá, ako by ste si možno predstavovali. Táto kuchárka okrem klasických a moderných receptov ponúka aj dôležité tipy a triky. Okrem pečenia predstaví aj prípravu trhaného mäsa, burgerov či wrapov, nezabúda ani na silný zverinový vývar.
Autor: Matthias F. Mangold
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov