Košík je prázdny
Kategória tovaru

Zverina - Ako na to


Varenie z diviny už dávno nie je výsadou poľovníkov. Dnes sa dá jelenie, srnčie či diviačie mäso zohnať napríklad online.
Vaša cena 9,30
Vaša cena bez DPH 7,75
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v utorok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Varenie z diviny už dávno nie je výsadou poľovníkov. Dnes sa dá jelenie, srnčie či diviačie mäso zohnať napríklad online. Zverina je totiž veľmi ekologické mäso: zver žije vo voľnej prírode, konzumuje len to, čo jej chutí. Mäso je chudé a neobsahuje stresové hormóny. A príprava zveri vôbec nie je taká zložitá, ako by ste si možno predstavovali. Táto kuchárka okrem klasických a moderných receptov ponúka aj dôležité tipy a triky. Okrem pečenia predstaví aj prípravu trhaného mäsa, burgerov či wrapov, nezabúda ani na silný zverinový vývar.


Parametre

Autor: Matthias F. Mangold