Košík je prázdny
Kategória tovaru

Nôž Dellinger japonský kuchársky Chef 200 mm Okami 3 layers AUS10


Kuchynský nôž v japonskom štýle, odolná čepeľ z nerezovej ocele, rukoväť s nitom na pevné spojenie s čepeľou, ergonomické prevedenie pre pohodlné držanie, rad Okami.
Vaša cena 88,50
Vaša cena bez DPH 71,95
 
Dostupnosť Skladom 1 ks
Odosielame v utorok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Kuchársky nôž Okami Chef od značky Dellinger sa stane nepostrádateľným pomocníkom každého kuchára. Využijete ho na krájanie všetkých potravín – ovocie, zelenina, mäso i ryby. Chrbát a ostrie noža sa zužujú do špičky , takže sa perfektne hodí na porciovanie a krájanie mäsa a rýb, plátkovanie a čistenie ovocia a zeleniny. Dokonca s ním spracujete bylinky a orechy.

Hlavné prednosti

  • Kvalitné prevedenie čepele aj rukoväte
  • Odolná čepeľ – z 2 vrstiev nerezovej ocele s rôznou tvrdosťou
  • Rukoväť s nitom pre pevné spojenie s čepeľou
  • Pohodlná manipulácia vďaka ergonomickej rukoväti
  • Krásny japonský design

Odolná čepeľ v japonskom štýle

Kúpte si naozaj kvalitný nôž v japonskom štýle . Jeho jadro tvorí 2 vrstvy nerezovej ocele rozdielnych tvrdostí . Vďaka týmto vrstvám je nôž mimoriadne odolný. Čepeľ v matnom odtieni (takzvaný stonewashed) zdobí úchvatné brúsenie. Táto úprava skryje škrabance. Keďže je nôž mimoriadne ostrý, zachovajú si krájané potraviny svoj tvar a štruktúru.

Kvalitná rukoväť

Na výrobu rukoväte noža Dellinger sa používa veľmi kvalitný materiál G-10 . Udrží si svoju tvrdosť a pevnosť. Rukoväť zdobí stredový mozaikový nit so znakom samuraja . Ten zároveň zaisťuje jej pevné spojenie s ostrím. Rukoväť je vyvážená a ergonomicky tvarovaná, takže sa vám nôž pohodlne drží v ruke.

Ako sa o nôž starať

  • Na zachovanie ostrosti nôž ručne umyte a ihneď osušte. Umývanie noža v umývačke riadu sa neodporúča.
  • S nožom nekrájajte príliš tvrdé a zmrazené potraviny, aby ste nezlomili jeho ostrie.
  • Po použití je vhodné nôž potrieť olejom. Pokiaľ viete, že nôž nebudete dlhšiu dobu používať, je lepšie nôž naolejovať a zabaliť do handričky alebo novín.
  • Agresívne látky môžu na noži zanechať časti, ktoré budú korodovať a vytvárať škvrny. Pri takom jave nehrdzavie ostrie noža, ale práve prichytené časti. Na odstránenie odporúčame použiť napríklad jedlú sódu.
  • Na brúsenie noža použite ocieľku alebo diamantové a vodné brúsne kamene.

Špecifikácia

  • Značka: Dellinger
  • Séria: Okami
  • Model: Chef
  • Určenie: nôž
  • Typ noža: Chef (Gyuto)
  • Tvrdosť jadra čepele: 58–62 Rockwella
  • Farba: čierna
  • Materiál čepele: japonská oceľ AUS-10
  • Materiál rukoväte: G-10
  • Hmotnosť: 240 g
  • Dĺžka ostria: 200 mm
  • Dĺžka rukoväte: 130 mm
  • Celková dĺžka: 335 mm

Obsah balenia

  1. 1x kuchynský nôž