| Vaša cena | 79,80 € |
| Vaša cena bez DPH | 64,88 € |
| Dostupnosť | Skladom 1 ks |
| Odosielame vo štvrtok | |
Ryžovar je praktický pomocník do domácnosti. Čo keby toho ale vedel ešte viac? Retro hrniec od talianskeho výrobcu Ariete je špecialista úplne na všetko . Jednoduchým pootočením kolieska ho premeníte na hrniec na pomalé varenie, parný hrniec alebo si pripravíte napríklad lahodnú omeletu. Máte chuť na zeleninu v pare? Zvoľte program parného varenia , dajte zeleninu do parného koša a pár minút počkajte. Chcete si len tak orestovať morské plody? To tiež zvládne. Skvele pripravia aj takzvané "ťahané" polievky alebo omáčky vďaka funkcii pomalého varenia . S týmto prístrojom zvládnete aj niekoľkochodové menu naraz. Multifunkčný hrniec je ďalším modelom radu Ariete Vintage, ktorý kladie dôraz nielen na praktickosť, ale aj na originálny dizajn. Tento prístroj budete jednoducho milovať.
Zabudnite a spálené hrnce, večne rozvarenú a zlepenú ryžu, alebo nekvalitnú vreckovú. Či už milujete basmati, jazmínovú alebo sa chystáte pripravovať sushi , s prípravou už sa trápiť nemusíte. Teraz už budete vedieť, ako ju pripraviť, aby sa zbytočne nelepila. A ako pripraviť ryžu v ryžovare? Stačí jednoducho odmerať surovinu priloženú odmerkou a dodať dostatočné množstvo vody a prístroj sa o perfektný výsledok postará sám.

V multifunkčnom hrnci si pripravíte lahodnú omeletu alebo orestujete morské plody a to vďaka nepriľnavému povrchu . Ak ich budete potrebovať na záver dusiť, nie je problém. Zakryte hrniec pokrievkou, pár minút podusíte a skvelé menu sa môže podávať.
Súčasťou multifunkčného hrnca je aj sito na parné varenie . Varenie v pare je najlepší spôsob, ako pripraviť zeleninu, aby si zachovala čo najviac živín a vitamínov. Pripravíte si tak skvelú a zdravú prílohu , ale aj šťavnatý steak z kuracieho mäsa alebo lososa.
Medzi šikovné funkcie patrí aj udržiavanie teploty pokrmov . To sa hodí obzvlášť, keď neviete, kedy presne budete jesť, alebo stravníci k stolu prichádzajú postupne. Jedlo vám vydrží teplé pokojne až 24 hodín.
Hrniec na pomalé varenie sa vám hodí na veľké množstvo receptov. Neviete ako na kuracie alebo hovädzie vývar, dokonale mäkké mäso, skvelú omáčku alebo sa chystáte vyskúšať nový recept na tekvicovú polievku? Stavte na pomalé varenie. Pri pomalom varení zostáva v jedle dostatok vitamínov a minerálov a nič sa nepripaľuje.

Veľkým plusom je nádoba s nepriľnavým povrchom, ktorá zvládne aj 20-minútový pobyt v rúre rozpálenej na 180-200 °C. Pokiaľ teda chcete ryžovému nákypu dopriať zlatú kôrku navrch, nemusíte špiniť ďalší riad.