Košík je prázdny
Kategória tovaru

Cukromer 0-35% s teplomerom 22cm EURO


Cukromer s teplomerom na profesionálne meranie.
Vaša cena 12,50
Vaša cena bez DPH 10,16
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Cukromer s teplomerom na profesionálne meranie. Cukromer meria koncentráciu sacharózy s vodou v percentách hmotnostného zlomku (zvyškový cukor v kvase). Na meranie musí byť skúmavka naplnená analyzovaným muštom na 2/3 výšky (skúmavka nie je súčasťou). Meraná tekutina by nemala obsahovať pevné častice a plynové bubliny. Množstvo kvapaliny by malo byť také, aby plavák umiestnený v skúmavke voľne plával, nedotýkal sa dna a strán testovacieho skúmavky. Meranie obsahu cukru v pive sa vykonáva rovnakým spôsobom ako pri víne. Rozsah odporúčaných počiatočných koncentrácií cukru v mladine 8-10 Blg °. Fermentácia piva je považovaná za dokončenú, ak je hodnota v rozmedzí zelených (0 - 2 Blg °). Rozsah merania 0 až 35'Blg. Dĺžka cukromeru 22 cm. Na presné meranie sa odporúča teplota kvasu 20°C. Balené v ochrannom tubuse. Vyrobené v EÚ. EAN 0000059000518


Výrobca
KOZÁČEK Velkoobchod s.r.o.

Bílanská 1822/1, 767 01 Kroměříž, CZ
Email: obchod@kozacek.cz  Telefón: +420 573 342 589  URL: https://www.kozacek.cz/kontakty/