Vážení zákazníci, ďakujeme za vaše objednávky. Prosíme vás o trpezlivosť pri ich doručení, robíme všetko pre to, aby sme ich doručili do Vianoc. Venujte prosím pozornosť dátumu odoslania, ktoré je uvedené pri tovare. Ďakujeme, tím Vrabciak.sk
| Vaša cena | 14,60 € |
| Vaša cena bez DPH | 11,87 € |
| Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
| Odosielame v piatok 9.1. | |
Cukromer s teplomerom na profesionálne meranie. Cukromer meria koncentráciu sacharózy s vodou v percentách hmotnostného zlomku (zvyškový cukor v kvase). Na meranie musí byť skúmavka naplnená analyzovaným muštom na 2/3 výšky (skúmavka nie je súčasťou). Meraná tekutina by nemala obsahovať pevné častice a plynové bubliny. Množstvo kvapaliny by malo byť také, aby plavák umiestnený v skúmavke voľne plával, nedotýkal sa dna a strán testovacieho skúmavky. Meranie obsahu cukru v pive sa vykonáva rovnakým spôsobom ako pri víne. Rozsah odporúčaných počiatočných koncentrácií cukru v mladine 8-10 Blg °. Fermentácia piva je považovaná za dokončenú, ak je hodnota v rozmedzí zelených (0 - 2 Blg °). Rozsah merania 0 až 35'Blg. Dĺžka cukromeru 22 cm. Na presné meranie sa odporúča teplota kvasu 20°C. Balené v ochrannom tubuse. Vyrobené v EÚ. EAN 0000059000518