Košík je prázdny
Kategória tovaru

Nôž Dellinger vykosťovací Boning Carbon Fragment


Kuchynský nôž zo série Carbon Fragment. Krásny vzor čepele. Čepeľ vyrobená zo 110 vrstiev ocele, rukoväť z karbónu, dvojité nitovanie rukoväte.
Vaša cena 68,50
Vaša cena bez DPH 57,08
 
Dostupnosť Skladom 1 ks
Odosielame vo štvrtok

Podrobný popis

Kuchynský vykosťovací nôž Boning značky Dellinger patrí do rady Carbon Fragment . Kvalitné spracovanie oceľovej čepele a karbónovej rukoväte vytvára moderný nôž na vykosťovanie . Schopnosti japonského noža oceníte pri odrezávaní mäsa od kostí, oddeľovaní šliach, tučných častí alebo chrupaviek. Zúžená čepeľ si poradí aj s vykosťovaním v okolí kĺbov. Nôž meria 290 mm. Odporúčame nôž aj ako darček k narodeninám alebo Vianociam pre vašich blízkych.

Hlavné prednosti

  • Vykosťovací nôž
  • Vhodný pre vonkajšie kuchyne
  • Kvalitné prevedenie čepele aj rukoväte
  • Moderný design
  • 110 vrstiev dvoch tvrdých nerezových a prekovaných ocelí
  • Krásny vzor na čepeli
  • Vhodný ako darček

Nôž Dellinger

110 vrstiev ocele

Zaobstarajte si skutočnú kvalitu. Čo tak čepeľ tvorenú 110 vrstvami dvoch tvrdých nerezových a prekovaných ocelí ? Čepeľ týchto nožov prechádza kalením vo veľmi presných vákuových peciach a následne je ochladená dusíkom. Následne sa každý nôž ručne brúsi pod uhlom 12-15 ° a pri tvrdosti okolo 60 HRC. Vďaka tomuto spracovaniu dosahuje nôž extrémnu ostrosť a hodí sa najmä do vonkajších kuchýň.

Moderná karbónová rukoväť

Vykosťovací nôž Boning patrí do radu Carbon Fragment . Rad je pomenovaný podľa materiálu, ktorý sa používa na výrobu rukoväte tohto noža. Hovoríme o karbóne. Vďaka použitiu tohto materiálu je rukoväť nožov z tohto radu veľmi kvalitná, odolná a zároveň naozaj ľahká. O pevné spojenie damaškovej ocele a rukoväte sa postará dvojité nitovanie .

Ako sa o nôž starať

  • Na zachovanie ostrosti nôž ručne umyte a ihneď osušte. Umývanie noža v umývačke riadu sa nikdy neodporúča.
  • Po použití je vhodné nôž potrieť olejom. Pokiaľ viete, že nôž nebudete dlhšiu dobu používať, je lepšie nôž naolejovať a zabaliť do handričky alebo novín.
  • Agresívne látky môžu na noži zanechať časti, ktoré budú korodovať a vytvárať škvrny. Pri takom jave nehrdzavie ostrie noža, ale tie prichytené časti. Na odstránenie odporúčame použiť napríklad jedlú sódu.
  • Nikdy nepoužívajte nôž na krájanie tvrdých a zmrazených potravín.
  • Na brúsenie noža použite ocieľku alebo diamantové a vodné brúsne kamene.

Špecifikácia

  • Značka: Dellinger
  • Model: vykosťovací Boning
  • Séria: Carbon Fragment
  • Určenie: kuchynský nôž
  • Farebné prevedenie: nerez, čierna, šedá
  • Materiál čepele: japonská damašková oceľ
  • Materiál rukoväte: karbón
  • Hmotnosť: 145 g
  • Dĺžka čepele: 155 mm
  • Dĺžka rukoväte: 115 mm

Obsah balenia

  1. 1x kuchynský nôž