 
																													
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																					
	
																														 
									| Vaša cena | 132,70 € | 
| Vaša cena bez DPH | 107,89 € | 
| Dostupnosť | Skladom > 5 ks | 
| Odosielame v pondelok | |
Vákuovačka so zásobníkom na fóliu a duálnou pumpou na spoľahlivé zavákuovanie potravín. Funkcia marinovania, dvojité zvary, pre fólie do šírky 28 cm .
Vákuovačka G21 Nefrit so zabudovaným zásobníkom fólie a rezačkou si už po prvom použití získa vašu obľubu. Pracuje na profesionálnej úrovni, je veľmi výkonná a spoľahlivá. Duálna pumpa zaistí dokonalé odsatie vzduchu a špeciálne dvojité zvary obal na zavákuovanej surovine spoľahlivo utesnia. Mäso alebo ďalšie suroviny, pripravené na varenie metódou sous-vide, sú tak vo vákuu chránené pred pôsobením vzduchu a výsledok bude chuťovo dokonalý, voňavý, bez straty prirodzených štiav, chutí alebo farieb.

Vákuovačka G21 Nefrit vie nielen potraviny zavákuovať a zataviť vákuovací obal, ale umožňuje aj manuálne odsanie vzduchu pomocou funkcie Pulse Vákuum alebo nastavenie doby tavenia podľa typu zváranej fólie. Veľkou výhodou pri tejto vákuovačke je umiestnenie fólie v zabudovanom zásobníku vo vnútri vákuovačky.
Vákuovačka G21 Nefrit odsáva vzduch nielen z vákuovacích vrecúšok alebo fólií v rolkách, ale aj z vákuovacích marinovacích dóz . Stačí napojiť hadičku na príslušný otvor vákuovacej dózy G21 (hadička je súčasťou balenia dózy) s objemom 1,4 alebo 2 l , stlačiť príslušné ovládacie tlačidlo a potraviny v dóze budú spoľahlivo zavákuované.
Pri vákuovaní vo vákuovacej marinovacej nádobe G21 využite funkciu „Marinovanie”. Po vložení namarinovaného mäsa dôjde opakovaným odsaním a vpustením vzduchu k rozšíreniu pórov mäsa , takže sa marinovacia zmes lepšie dostane dovnútra a marinovanie sa tak zintenzívni a urýchli .

Do vyššej gastronomickej ligy sa aj vo svojej kuchyni dostanete vďaka sous-vide vareniu. Nepotrebujete na to ani špeciálny riad alebo vybavenie, stačí vám na to len kvalitné suroviny, hrniec s vodou, sous-vide varič G21 Akura a vákuovačka G21 Nefrit .