Vážení zákazníci, ďakujeme za vaše objednávky. Prosíme vás o trpezlivosť pri ich doručení, robíme všetko pre to, aby sme ich doručili do Vianoc. Venujte prosím pozornosť dátumu odoslania, ktoré je uvedené pri tovare. Ďakujeme, tím Vrabciak.sk

Kategória tovaru

Úprava fermentačných procesov v bachore oviec, kôz a hovädzieho dobytka.
Vaša cena 5,80
Vaša cena bez DPH 4,72
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v pondelok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Úprava fermentačných procesov v bachore oviec, kôz a hovädzieho dobytka. Soli kyseliny propiónovej nahrádzajú jej nedostatok pri zastavenej alebo zníženej činnosti predžalúdkov, kedy je narušené štiepenie sacharidov. Úpravou pH bachora, dodaním rastlinných stimulátorov a kvasiniek sú vytvárané podmienky na obnovenie činnosti bachorovej mikroflóry. Túto činnosť podporujú aj stopové prvky. Použitie: Primárna dysfunkcia predžalúdkov vyvolaná preplnením bachora, nedostatočným alebo jednostranným kŕmením, náhlymi zmenami kŕmnej dávky alebo závadnými krmivami. Sekundárna dysfunkcia predžalúdkov súvisiacich s hyperaciditou bachora, acetoméniou, poruchami metabolizmu vápnika a podávaním antibiotík a sulfónamidov. Dávkovanie: • Dospelý dobytok – 330 g (1/3 balenia) v 1 až 2 litroch vlažnej vody sondou alebo priamo z fľaše. Podľa potreby opakovať 2-krát denne po dobu 2 až 5 dní. • Pri ťažkých stavoch možno zvýšiť dávkovanie na 500 g (1/2 balenia). • U mladého hovädzieho dobytka, oviec a kôz dávky znížiť úmerne s hmotnosťou zvieraťa.


Parametre

Určeno pro zvíře: Koza, Ovce, Skot, Koza, Ovce, Skot, Koza, Ovce, Skot