Kuchársky nôž Boning značky Dellinger patrí do radu Carbon Fragment . Kvalitné spracovanie oceľovej čepele a karbónovej rukoväte vytvára moderný a kvalitný nôž. Vďaka zužovaniu chrbta a ostrie do špičky má nôž ideálny tvar na každý druh krájania . Využite ho na porciovanie mäsa, krájanie rýb alebo plátkovanie. Krájanie byliniek alebo orechov vám umožní aj kolískové krájanie vďaka vyššie položenému hrotu. Nôž meria 330 mm. Odporúčame nôž aj ako darček k narodeninám alebo Vianociam pre vašich blízkych.
Zaobstarajte si skutočnú kvalitu. Čo tak čepeľ tvorenú 110 vrstvami dvoch tvrdých nerezových a prekovaných ocelí ? Čepeľ týchto nožov prechádza kalením vo veľmi presných vákuových peciach a následne je ochladená dusíkom. Následne sa každý nôž ručne brúsi pod uhlom 12-15 ° a pri tvrdosti okolo 60 HRC. Vďaka tomuto spracovaniu dosahuje nôž extrémnu ostrosť a hodí sa najmä do vonkajších kuchýň.
Kuchársky nôž Boning patrí do radu Carbon Fragment . Rad je pomenovaný podľa materiálu, ktorý sa používa na výrobu rukoväte tohto noža. Hovoríme o karbóne. Vďaka použitiu tohto materiálu je rukoväť nožov z tohto radu veľmi kvalitná, odolná a zároveň naozaj ľahká. O pevné spojenie damaškovej ocele a rukoväte sa postará dvojité nitovanie .