Vážení zákazníci, ďakujeme za vaše objednávky. Prosíme vás o trpezlivosť pri ich doručení, robíme všetko pre to, aby sme ich doručili do Vianoc. Venujte prosím pozornosť dátumu odoslania, ktoré je uvedené pri tovare. Ďakujeme, tím Vrabciak.sk

Kategória tovaru

Semo Paprika zeleninová pálivá - PCR na pole ik rýchlenie 0,6g / SHU 700 /


PCR - klasická obľúbená odroda vhodná na rýchlenie aj poľné pestovanie. Plody sú dlhé, rovné alebo kosákovite prehnuté, tenkostenné, žltozelené v technickej zrelosti, červené v botanickej. Sú aromatické a mierne pálivé, šťavnaté. Je určená predovšetkým na priamy konzum.
Vaša cena 1,20
Vaša cena bez DPH 0,98
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v pondelok

Podrobný popis

Capsicum annuum L. (partim) / Paprika ročná


Popis:
Paprika je pestovateľsky vysoko náročná plodina vhodná do poľných podmienok najteplejších oblastí južného Slovenska a južnej Moravy. V ostatných oblastiach žiada pestovanie v krytých alebo chránených priestoroch. Najvhodnejšie sú záhrevné, humózne a dostatočne vododržné pôdy. Pre poľné pestovanie vysievame v krytých priestoroch v prvej polovici marca. Pre dobré vzchádzanie je treba zaistiť minimálnej teploty 20 - 22 ° C aj v nočných hodinách. Na stanovište vysádzame po 15. máji.


V 1 g: 130 - 250 semien
Výsev: január - marec

Úroda: jún - október


odroda:

PCR (kód 2501) - klasická obľúbená odroda vhodná na rýchlenie aj poľné pestovanie. Plody sú dlhé, rovné alebo kosákovite prehnuté, tenkostenné, žltozelené v technickej zrelosti, červené v botanickej. Sú aromatické a mierne pálivé, šťavnaté. Je určená pre zber v technickej zrelosti a používaná predovšetkým na priamy konzum. Citlivo reaguje na zhoršené podmienky, najmä pokles teplôt. Vegetačná doba do prvého zberu v technickej zrelosti je 129 dní. Zo 100 m2 možno zožať 350 - 370 kg strukov v technickej zrelosti.



Paprika zeleninová - pálivá: PCR (Capsicum annuum L./Paprika ročná)

Popis:
Klasická obľúbená odroda vhodná na rýchlenie aj poľné pestovanie. Plody sú dlhé, rovné alebo kosákovite prehnuté, tenkostenné, žltozelené v technickej zrelosti, červené v botanickej. Sú aromatické a mierne pálivé, šťavnaté. Je určená pre zber v technickej zrelosti a používaná predovšetkým na priamy konzum. Dosť citlivo reaguje na zhoršené podmienky, najmä pokles teplôt. Vegetačná doba do prvého zberu v technickej zrelosti je 129 dní. Zo 100 m2 možno zožať 350 - 370 kg strukov v technickej zrelosti.

Paprika je pestovateľsky vysoko náročná plodina vhodná do poľných podmienok najteplejších oblastí južného Slovenska a južnej Moravy. V ostatných oblastiach žiada pestovanie v krytých alebo chránených priestoroch. Najvhodnejšie sú záhrevné, humózne a dostatočne vododržné pôdy. Pre poľné pestovanie vysievame v krytých priestoroch v prvej polovici marca. Pre dobré vzchádzanie je treba zaistiť minimálnej teploty 20 - 22 ° C aj v nočných hodinách. Na stanovište vysádzame po 15.5.

hnojenie:
  • N 120 kg N / ha
  • P 100 kg P2O5 / ha
  • K 140 kg K 2O / ha
  • maštaľný hnoj 60 - 80 t / ha


Parametre

Druh: Paprika zeleninová - pálivá

Odrůda: PCR

Typ: Zelenina