Košík je prázdny
Kategória tovaru

12 mesiacov v slovenskej kuchyni


Mladý kuchár Martin Legeza vybral svoje najlepšie recepty a zostavil ich podľa jednotlivých sezón – vyberá a varí vždy z toho, čo v danom mesiaci dozrieva, alebo čo je pre daný mesiac typické.
Vaša cena 16,00
Vaša cena bez DPH 13,33
 
Dostupnosť Skladom 4 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Mladý kuchár Martin Legeza vybral svoje najlepšie recepty a zostavil ich podľa jednotlivých sezón – vyberá a varí vždy z toho, čo v danom mesiaci dozrieva, alebo čo je pre daný mesiac typické. A pretože ešte študuje a jeho rok sa teda odvíja od začiatku školského roka do prázdnin, začína v septembri tým, čo sa u neho doma chystávalo na prvý školský deň, a pokračuje „svojím“ rokom až do prázdnin a jedál, ktoré mu cez prázdniny varili babička. Nemôže samozrejme zabudnúť na oslavy svätého Martina, Vianoce a dokonca ani na „nové“ sviatky, takže vo svojej kuchárke prináša napríklad aj recepty na valentínske menu.