Košík je prázdny
Kategória tovaru

Česká kuchyňa - vreckový sprievodca/francúzsky


Vreckový sprievodca špecifickými rysmi českej gastronómie. Publikácia je rozdelená do 11 kapitol vzťahujúcich sa k českým sviatkom a gastronomickým či spoločenským udalostiam počas celého roka (zabíjačka, fašiangy, …
Vaša cena 6,30
Vaša cena bez DPH 5,25
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v utorok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Vreckový sprievodca špecifickými rysmi českej gastronómie. Publikácia je rozdelená do 11 kapitol vzťahujúcich sa k českým sviatkom a gastronomickým či spoločenským udalostiam počas celého roka (zabíjačka, fašiangy, Veľká noc, vinobranie, Vianoce, svadba). Súčasťou sprievodcu je množstvo krásnych a lákavých farebných fotografií, rovnako ako gastronomická mapa Českej republiky a pivný a vínny mi stopis . , české knedle, ai)