Vaša cena | 26,80 € |
Vaša cena bez DPH | 22,33 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v piatok |
Dojčia alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák ryžový nie je len tak hocijaká pleseň. Nielenže patria do skupiny tých ušľachtilých, jej vône aj chuťové vlastnosti z nej robia nekorunovanú kráľovnú tejto kategórie. V Japonsku dokonca koji vyhlásili za svoju národnú pleseň. Je to pochopiteľné. Nebyť koji, nebolo by ani miso, ani saké. ***** Šéfkuchári Jeremy Umansky a Rich Shih v Kúzli fermentácie s plesňou dojčia ponúkajú ucelený pohľad na tradičné spôsoby využitia dojčia aj prehľad moderných receptov z celého sveta. Naučí vás, ako pomocou tejto ušľachtilej plesne urýchliť zrenie údenín, syrov a ďalších fermentovaných potravín. Dojčiac posunie vaše pokusy s kvasením na úplne inú úroveň a otvorí vám novú dimenziu fascinujúcich chutí a vôní. ***** V Kúzli fermentácie s plesňou dojčiacich nájdete: • Predslov autora bestsellerov o kvasení Sandora Katze (Umenie fermentácie). • Najmodernejšie techniky pestovania dojčia a metódy, vďaka ktorým si s jeho pomocou upravíte nespočetné množstvo rôznych potravín. • Informácie o vybavení a príprave kuchyne pre prácu s dojkou. • Viac ako 35 receptov na omáčky, pasty, kvasené dobroty a alkohol, medzi ktorými vynikajú napríklad dojčia popcorn, pečená miso tekvica, kórejské makgeolli či ražný chlieb s amazake.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov