Košík je prázdny
Kategória tovaru

Kúzlo fermentácie s plesňou dojčí


Dojčia alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák ryžový nie je len tak hocijaká pleseň.
Vaša cena 26,80
Vaša cena bez DPH 22,33
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v piatok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Dojčia alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák ryžový nie je len tak hocijaká pleseň. Nielenže patria do skupiny tých ušľachtilých, jej vône aj chuťové vlastnosti z nej robia nekorunovanú kráľovnú tejto kategórie. V Japonsku dokonca koji vyhlásili za svoju národnú pleseň. Je to pochopiteľné. Nebyť koji, nebolo by ani miso, ani saké. ***** Šéfkuchári Jeremy Umansky a Rich Shih v Kúzli fermentácie s plesňou dojčia ponúkajú ucelený pohľad na tradičné spôsoby využitia dojčia aj prehľad moderných receptov z celého sveta. Naučí vás, ako pomocou tejto ušľachtilej plesne urýchliť zrenie údenín, syrov a ďalších fermentovaných potravín. Dojčiac posunie vaše pokusy s kvasením na úplne inú úroveň a otvorí vám novú dimenziu fascinujúcich chutí a vôní. ***** V Kúzli fermentácie s plesňou dojčiacich nájdete: • Predslov autora bestsellerov o kvasení Sandora Katze (Umenie fermentácie). • Najmodernejšie techniky pestovania dojčia a metódy, vďaka ktorým si s jeho pomocou upravíte nespočetné množstvo rôznych potravín. • Informácie o vybavení a príprave kuchyne pre prácu s dojkou. • Viac ako 35 receptov na omáčky, pasty, kvasené dobroty a alkohol, medzi ktorými vynikajú napríklad dojčia popcorn, pečená miso tekvica, kórejské makgeolli či ražný chlieb s amazake.