Košík je prázdny
Kategória tovaru

Recyklovaná kuchárka Jitky Rákosníkové - Jitka Rákosníková


Kuchárka je sprievodcom pre neplytvanie všetkými základnými skupinami potravín: pečivom, mäsom, strukovinami, ryžou a obilninami, mliečnymi výrobkami, zemiakmi a zeleninou.
Vaša cena 14,10
Vaša cena bez DPH 11,75
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v piatok 10.5.

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Kuchárka je sprievodcom pre neplytvanie všetkými základnými skupinami potravín: pečivom, mäsom, strukovinami, ryžou a obilninami, mliečnymi výrobkami, zemiakmi a zeleninou.
Základom knihy je cez 40 veľkých receptov z českej i svetovej kuchyne - z autorkinej domácej skúsenosti i rodinných pokladov, z ciest aj z inšpirácie zahraničnými kuchármi - ak tomu autorka sype z rukáva nespočet užitočných variácií a "metamorfóz", vďaka ktorým budete môcť chutne a vtipne " zrecyklovať zvyšky" a ešte rozšíriť svoj kuchársky repertoár. Venuje sa tiež správnemu uchovávaniu a základnému spracovávaniu potravín a efektívnemu využitiu energií a zdrojov. Prepája osvedčené postupy „gazdovských“ (pra) babičiek vriacich pre veľké rodiny, bohatú vôňu orientálnych diaľok i znovuobjavované a dnes úplne moderné prípravy vlastných domácich produktov.
To všetko pritom plynie s príjemnou ľahkosťou. Kniha je nabitá užitočnými informáciami, ale je zároveň vtipná, láskavá a naskrz autorčina. Môžete ju využívať ako úplne praktický návod, ale tiež sa do nej začítať ako do osobného a ústretového memoáru… u ktorého akoby mimovoľne objavíte, ako ľahko sa dá využívať jedlo naplno, s tvorivou odvahou a bezo zvyšku.
Knihu sprevádza fotografie známej food fotografky Aleny Hrbkovej.


Parametre

Autor: Jitka Rákosníková