Košík je prázdny
Kategória tovaru

Sila prírodnej fermentácie - Jedinečná chuť a liečivá sila živých kultúr


Sila prírodnej fermentácie je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo užíva po tisíce rokov a ktoré sa môže stať súčasťou aj vášho jedálnička.
Vaša cena 17,30
Vaša cena bez DPH 14,42
 
Dostupnosť Skladom 3 ks
Odosielame v piatok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Sila prírodnej fermentácie je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo užíva po tisíce rokov a ktoré sa môže stať súčasťou aj vášho jedálnička. Je prvou kuchárkou, ktorá do hĺbky preskúmava kulinárske kúzlo kvasených potravín – zavedie vás do ich rozmanitého sveta a ponúkne jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Autor popisuje, ako na domácu výrobu kyslých mliečnych produktov, predstavuje základné postupy na výrobu syrov, venuje sa kváskovému pečivu, strukovinám či načrtáva variabilitu prípravy kyslej kapusty aj inej nakladanej zeleniny. Veľakrát sa počas svojho rozprávania pozastaví nad tradíciami najrôznejších svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína aj octu (spolu s receptami na cider, medovinu či šumivé víno). S takmer stovkou receptov je najobsiahlejšou a najširšie pojatou knihou o fermentovaných potravinách, ktorá kedy bola publikovaná.