Košík je prázdny
Kategória tovaru

Sprievodca svetom fermentácie podľa Farmhouse Culture - Shane Peterson


Fermentované pokrmy obsahujúce živé kultúry sú obľúbené a vyhľadávané ako pre svoje výrazné a mnohovrstevnaté chute, tak aj vďaka ich veľmi pozitívnemu vplyvu na zdravie zažívacieho traktu a podpore …
Vaša cena 25,10
Vaša cena bez DPH 20,92
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo štvrtok 9.5.

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Fermentované pokrmy obsahujúce živé kultúry sú obľúbené a vyhľadávané ako pre svoje výrazné a mnohovrstevnaté chute, tak aj vďaka ich veľmi pozitívnemu vplyvu na zdravie zažívacieho traktu a podpore celkovej imunity.
Zoznámte sa s tisícročnou históriou fermentácie
Doteraz ale neexistovala kniha, ktorá by túto tému pojednávala s hlbokou znalosťou veci, ale súčasne aj pútavo a zrozumiteľne. Sprievodca svetom fermentácie podľa Farmhouse Culture tieto požiadavky hravo spĺňa. Jeho autori, Kathryn Lukas a Shane Peterson, sú v oblasti fermentácie odborníci na slovo vzatia. Zoznámia čitateľov s jej tisícročnou históriou, detailne preberú zdravotné prínosy fermentovaných potravín i všetky otázky týkajúce sa zdravotnej nezávadnosti a bezpečnosti ich prípravy i uchovávania.
Príručka, ktorú by mal vlastniť každý domáci fermentista
Jadrom knihy je však starostlivo vybraná zbierka 100 receptov na spracovanie kyslej kapusty, rýchlo kvasené aj vo vlastnej šťave fermentovanej zeleniny a kimči, pálivých čili omáčok, kvaseného ovocia a ovocného želé, kombuchy, a dokonca aj alkoholických ciderov a medoviny. Je to jednoducho príručka, ktorú by mal vlastniť každý domáci fermentista - veľa praktických informácií v nej totiž nájde nielen ten, kto sa to s fermentáciou ešte len chystá vyskúšať a premýšľa o svojom prvom pohári kvasenej zeleniny, ale aj ten, kto pokrmy či nápoje touto prirodzenou cestou vyrába už roky.


Parametre

Autor: Kathryn Lukas, Shane Peterson