Nordic Cookbook offers unprecedented look na rýdzej culinary, ktoré ponúkajú Nordic region s 700 recipes zhromaždené pri prevzatí Švédsky kef Magnus Nilsson. Ingrediencie a umiestniť región kulinárske histórie a cookies technológii . atmosféra fotografiou svojich krajín a ľudí. Jeho krásne fotografie sú k dispozícii v knihe popri obrázkoch hotových diskov Erik Olsson, fotografi za Faviken . The Nordic Cookbook introducuje readers do rodiny (gravlax, meatballs a lingonberry jam) a leser-known aspekty Nordic kuchyne (rose-hip polévka, pork roasted with prunes, a juniper pivo). Organized by food type, The Nordic Cookbook covers every type of Nordic miska zahŕňajú mäso, ryby, zelenina, chleby, pastries and desserts. Tieto recipes sú dostupné pre domáce kuchyne všetkých schopností a sú spojené s narratívnymi textami na histórii Nordic culinary, prísady a technológie, ktoré zahŕňajú fajčenie a domáce preserving. Additional essays explore klasické nádoby vyrobené pre špeciálne occasions a kľúč sezónne udalosti, suché ako Midsummer feast. Nordic Cookbook joins Phaidon's národné kuchyne série, ktoré zahŕňajú Mexiko, India, Thailand, Peru a iné, a je most kompresný zdroj na domovom vaku z Nordic countries.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov