Košík je prázdny
Kategória tovaru

Umenie fermentácie I. Postupy a vybavenie, nakladaná zelenina a kimčchi, kyslé nápoje, domáce jogurty, kefíry a syry, medoviny, vína a cidery


Najobsiahlejšiu knihu o fermentácii, čo kedy vyšla, písanú opäť autorovým neodolateľným spôsobom.
Vaša cena 20,00
Vaša cena bez DPH 16,67
 
Dostupnosť Skladom 4 ks
Odosielame v utorok

Podrobný popis

Najobsiahlejšiu knihu o fermentácii, čo kedy vyšla, písanú opäť autorovým neodolateľným spôsobom. Ak ste fanúšikmi fermentácie alebo sa o tomto odbore chcete viac dozvedieť, niečo si doma nakvasiť, vybaviť si kuchyňu, osvojiť si naozaj jednoduché postupy, až detektívne si počítať o svete priateľských mikróbov prospievajúcich nášmu ľudskému zdraviu, kulinársky pocestovať po celom svete a stať sa expertom v príprave kvasených potravín od kváskového chleba cez zeleninu po rozličné alkoholy, táto kniha vás nesmie minúť!