Vaša cena | 12,80 € |
Vaša cena bez DPH | 10,67 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok 9.5. |
Aká naozaj bola česká kuchyňa v oných podivuhodných dobách, kedy Zem ešte bola placatá, České kráľovstvo mocné, všetky potraviny bio a lokálne, a vzácne korenie privážali kupci po nebezpečných cestách z podivných a ďalekých končín, ktoré takmer nikto nepoznal a nevedel si ich ani predstaviť ? Zaujíma vás, kde sa v českej kuchyni zobrala sviečková, ako to bolo so starodávnou špecialitou českej kuchyne – španielskymi vtáčikmi, ako servírovať páva, čo je šilkôrka alebo čo je to vydávený zoft? V tejto knihe sa navyše dočítate aj o zdravej strave našich predkov, slušných spôsoboch pri jedle bez príborov alebo veselom hodovaní kráľa Václava IV. v kúpeli. Dozviete sa o českej stredovekej kuchyni a varení pred vynálezom kuchynského sporáka spolu s množstvom receptov, ktoré si môžete doma sami vyskúšať.
Autor: O.D. West
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov