Košík je prázdny
Kategória tovaru

Výživná kniha o jedle


Žijeme v čase, keď je jedlo najbezpečnejšie v histórii. Napriek tomu sa spotrebitelia prestávajú orientovať v tom, čo je zdravé, čo nie je, ako poznať pod farebným obalom kvalitu a čomu v spletitej informačnej …
Vaša cena 21,60
Vaša cena bez DPH 18,00
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v utorok

Podrobný popis

Žijeme v čase, keď je jedlo najbezpečnejšie v histórii. Napriek tomu sa spotrebitelia prestávajú orientovať v tom, čo je zdravé, čo nie je, ako poznať pod farebným obalom kvalitu a čomu v spletitej informačnej džungli uveriť. Výživná kniha o jedle Karolíny Fourovej, inžinierky v odbore výživy a kvality potravín, nadväzuje na úspešný bestseller Jediná kniha o jedle, ktorú potrebujete. Kniha vás bezpečne prevedie nekonečnou galaxiou surovín a odpovie vám na všetky otázky, ktoré vás v spojitosti s jedlom kedy napadli. Pomôže vám nazerať na potraviny z hľadiska výživy i kvality a naučí vás to najdôležitejšie – správne ich skladovať a pracovať s nimi v kuchyni. A aby vás alchýmia so šľahacími metlami a vareškou bavila hneď od začiatku, nájdete v knihe 50 jednoduchých a nepriestrelných receptov z autorkinej kuchyne.