Košík je prázdny
Kategória tovaru

Ako funguje jedlo: Čo jeme, keď jeme


Zrozumiteľný, prehľadný sprievodca faktami o potravinách a výžive. Približuje kľúčové koncepcie o jedle a zaoberá sa rôznymi teóriami, ktoré potraviny nám prospievajú a ktoré nie.
Vaša cena 17,40
Vaša cena bez DPH 14,50
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo štvrtok

Podrobný popis

Zrozumiteľný, prehľadný sprievodca faktami o potravinách a výžive. Približuje kľúčové koncepcie o jedle a zaoberá sa rôznymi teóriami, ktoré potraviny nám prospievajú a ktoré nie. Graficky pútavo upravená publikácia skúma to dobré, to zlé aj to mätúce o potravinách, preberá aj trendy vo výžive. Prečítajte si, čo sú to antioxidanty, zistite, čo s vašim telom urobia superpotraviny, poučte sa, prečo je nebezpečné znovu ohrievať ryžu. Kniha pokrýva širokú škálu tém, od diét k neznášanlivosti lepku a vyvracia rad bežných mýtov o jedle. Vysvetľuje, aké sú zásady dobrej výživy, preberá jednotlivé skupiny potravín, porovnáva organické a priemyselne spracované potraviny. Sleduje históriu výroby potravín a organického poľnohospodárstva, spôsob dopravy potravín, vysvetľuje aj to, čo znamená odporúčaný dátum spotreby. Kniha je pútavým sprievodcom čitateľa, pomôže mu pochopiť skryté biologické účinky bežných potravín pomocou vedeckého rozboru a odhalí silu rôznych druhov jedla a pitia.