Vaša cena | 17,40 € |
Vaša cena bez DPH | 14,50 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Zrozumiteľný, prehľadný sprievodca faktami o potravinách a výžive. Približuje kľúčové koncepcie o jedle a zaoberá sa rôznymi teóriami, ktoré potraviny nám prospievajú a ktoré nie. Graficky pútavo upravená publikácia skúma to dobré, to zlé aj to mätúce o potravinách, preberá aj trendy vo výžive. Prečítajte si, čo sú to antioxidanty, zistite, čo s vašim telom urobia superpotraviny, poučte sa, prečo je nebezpečné znovu ohrievať ryžu. Kniha pokrýva širokú škálu tém, od diét k neznášanlivosti lepku a vyvracia rad bežných mýtov o jedle. Vysvetľuje, aké sú zásady dobrej výživy, preberá jednotlivé skupiny potravín, porovnáva organické a priemyselne spracované potraviny. Sleduje históriu výroby potravín a organického poľnohospodárstva, spôsob dopravy potravín, vysvetľuje aj to, čo znamená odporúčaný dátum spotreby. Kniha je pútavým sprievodcom čitateľa, pomôže mu pochopiť skryté biologické účinky bežných potravín pomocou vedeckého rozboru a odhalí silu rôznych druhov jedla a pitia.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov