Košík je prázdny
Kategória tovaru

ALPINA Sada nožov v drevenom stojane 22 ksED-212292


Popis produktu Táto rozsiahla 22dielna sada nožov od alpina je obohatením vašej kuchynskej linky.
Vaša cena 63,20
Vaša cena bez DPH 52,67
 
Dostupnosť Skladom 3 ks
Odosielame zajtra

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Popis produktu
Táto rozsiahla 22dielna sada nožov od alpina je obohatením vašej kuchynskej linky. Vo vašej kuchyni bude vyzerať skvele, všetky vaše krájacie nástroje budú skladovať kompaktne, prehľadne, bezpečne a bezpečne a má dobrý pomer ceny a výkonu. Okrem toho je sada veľmi kompletná, takže máte pre každý pokrm správne kuchynské náčinie. Na všetky rezná použitie. Súprava sa skladá z dreveného bloku na nože s gumovými nôžkami na spodnej strane pre dodatočnú stabilitu a ochranu. Blok obsahuje veľkú rozmanitosť celkom 18 nožov a 3 ďalších kuchynských potrieb. Máte teda všetko, čo potrebujete na krájanie chleba, ovocia, zeleniny, byliniek, syrov, mäsa, rýb a hydiny. Výhodou niekoľkých nožov je aj to, že pre pokračovanie nemusíte používaný nôž medzi nimi čistiť. Týmto spôsobom si nemusíte robiť starosti s prenosom chuti, pretože pre každú operáciu máte iný nôž. S touto veľmi kompletnou sadou máte k dispozícii veľmi kompletnú sadu: Blok na nože, kuchynské nožnice, ocieľka, vidlička na mäso, nôž na syr, 2 druhy kuchárskych nožov, nôž na chlieb, lúpací nôž, zeleninu, vykosťovací nôž, kuchynský nôž, 8 steakových nožov. Šéfkuchársky nôž a Santoku Kuchársky nôž, známy aj ako kuchársky nôž, je najvšestrannejší nôž v kuchyni. Používajú sa na krájanie mäsa, rýb, zeleniny a korenia. Nôž má širokú čepeľ a je pomerne dlhý, takže môžete vykonávať dobré rezné pohyby a strihať relatívne mnoho súčasne. Táto sada obsahuje 2 európske kuchárske nože: dĺžka 1 z 27 centimetrov, druhá cca 32 centimetrov. Súčasťou dodávky je aj santokumes (dĺžka cca 28,5 centimetrov). Santokumes pochádza pôvodne z japonskej kuchyne a je ázijskou verziou kuchárskeho noža. Japonský nôž je veľmi univerzálny a má zvláštny tvar. Čepeľ je o niečo širšia a menej špicatá. Vrúbky na čepeli zaisťujú, že prísady menej priľnú k ostrie. Porciovací nôž. Tranšovací nôž, známy aj ako nôž na mäso, má menšiu šírku ako kuchársky nôž. To je užitočné pri krájaní mäsa, rýb a hydiny. Vďaka užšej čepeli lepí kúsky menej pevne, čo uľahčuje krájanie mäsa a nakrája ho na krajšie plátky. Tento nôž tvorí spoločne s dodávanou vidličkou/vidličkou na mäso (dĺžka cca 28,5 centimetrov) reznú sadu. Túto sadu môžete použiť na stole na krájanie pokrmu. Nôž na chlieb. Výrazný zúbkovaný ostrie a dlhá čepeľ tohto veľkého noža zaisťujú, že dostanete krásne plátky chleba. Praktické, ak chcete upiecť vlastný chlieb alebo nakrájať bagetu na kúsky. Samozrejme sa tento nôž hodí aj na krájanie koláčov a koláčov. Hodí sa dokonca na krájanie rôznych druhov ovocia s tvrdšou vonkajšou stranou a mäkkou vnútornou stranou, ako napr. melón, ananás alebo citrusové plody. Nôž na ovocie a zeleninu Pre menšie pohyby krájania sú škrabka a nôž na zeleninu šikovné a mnohostranne použiteľné. Nôž na zeleninu (cca 19,5 centimetrov) je o niečo väčší ako škrabka (cca 18 centimetrov). S oboma lúpame ovocie a zeleninu a nakrájame ich na malé kúsky. Tieto malé nože sa hodia aj na ozdobu. Vykosťovací nôž (asi 27 centimetrov dlhý) má ostrú špičku a pomáha vám krájať mäso z kostí a stiahnuť kožu. Možno ho tiež použiť na rozdelenie väčších kusov mäsa na krásne porcie. Nôž na syr, paradajky a klobásy. Nôž na syr (dĺžka asi 23 cm) so zúbkovanou a delenou čepeľou môžete ľahko nakrájať prísady s tvrdou vonkajšou stranou a mäkšou vnútornou stranou, ako niektoré druhy syrov. Môžete ho tiež použiť na krájanie paradajok a klobás. Nakrájaný syr alebo klobásu je možné na konci napichnúť na vidličku. Steakový nôž Položte 8 steakových nožov vedľa tanierov na stôl. Majú celkovú dĺžku asi 22,5 centimetrov. Ich špeciálna konštrukcia uľahčuje krájanie pevného mäsa. Nože zaistia, že nemusíte vyvíjať veľký tlak, aby ste steaky nakrájali na krásne kúsky. Ocieľka. Aby vaše nože boli ostré, je priložená aj ocieľka (dĺžka asi 31,5 centimetra). Tak môžete malé nerovnosti tak povediac. Kuchynské nožnice sú užitočné pre mnoho vecí. Špeciálne pre úlohy v kuchyni si možno predstaviť, že krájame bylinky, zeleninu a dokonca tenké kúsky mäsa a rýb, ako je šunka a údený losos. Veľmi odolný materiál. Kuchynské potreby sú vyrobené z ušľachtilej ocele a POM alebo polyoxymetylénu. Nerezová oceľ napr. v čepeli nožov zaisťuje odolnosť proti korózii a hygienu. Rukoväte / rukoväte sú z POM, silného, tvrdého a tvarovo stabilného plastu s veľkou elasticitou, ktorý absorbuje silné nárazy a vibrácie. Stručne povedané, veľmi odolný materiál.