Vaša cena | 31,40 € |
Vaša cena bez DPH | 26,17 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v pondelok 13.5. |
Každý domáci región má recepty, ktoré sú jedinečné. Juhočeské knedle s čučoriedkovým žahourom, podkrkonošské kyslo, valašský baranový guláš, ornamentálne chodské koláče, vyprážaný špargľa z juhu Moravy alebo patenty s oskorušovými lekvárom zo Slovácka. Domáca strava je proti tej reštauračnej osobnej, spojená s konkrétnymi ľuďmi a príbehmi. Stojí na bežne dostupných a lokálnych surovinách a obvykle nevyžaduje zložité postupy.
Spoznajte chuťový miestopis Čiech, Moravy a Sliezska:
13 kapitol podľa tuzemských etnografických regiónov vrátane predstavenia základných surovín
135 receptov na polievky, hlavné jedlá i sladké, pokrmy všedné aj sviatočné
40 tipov na výlety do prírody aj za gastronomickými zážitkami vrátane máp
13 stále živých regionálnych tradícií z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Sliezska, Podkrkonošia, Horácka, Polabia, Prahy, Južné Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.
Autor: Petra Pospěchová
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov