Vaša cena | 26,10 € |
Vaša cena bez DPH | 21,75 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Už druhýkrát vychádza kompletná „učebnica“ domáceho pečenia. Okrem klasického chleba alebo ciabatty si pripravíte muffiny, challu, pizzu, viaczrnné chleby, žemle, bagely alebo briošky. Pri každom recepte autorka zrozumiteľne vysvetlila tajné technológie a pripojila finesy profesionálov. Nechýbajú ani rady, ktoré vyriešia všetky problémy: ako na dokonale vykysnutom bochníku utvoriť zárezy tak, aby neklesol. Ako odhadnúť, kedy je cesto ideálne vykysnuté. Ako spoznať, kedy je chlieb pečený, alebo ako zabrániť prichyteniu spodnej kôrky.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov