Vaša cena | 11,50 € |
Vaša cena bez DPH | 9,58 € |
Dostupnosť | Skladom 2 ks |
Odosielame v pondelok 6.5. |
"Španielsky gastronomický zemepis - španielske snúbenie vín a pokrmov." Ing. Eva Petrová je majiteľkou spoločnosti Petrus, sro ., dovážajúcej do ČR španielske vína. Jej spoločnosť oslávi v tomto roku 10 výročie spolupráce s najvýznamnejšími španielskymi výrobcami vín. Jedným z niekoľkých pilierov "celoročných osláv" je aj kniha, ktorú sme nazvali Biela ryba, ktorá patrí medzi najtradičnejšie španielske pokrmy. Pri jej tvorbe čerpá autorka z bohatých znalostí Španielska, španielskych vín, španielskej gastronómie, miestnych zvyklostí a tradičných aj menej tradičných španielskych špecialít. Cestou zaujímavými pokrmami čitateľa zoznámi s miestnymi zvyklosťami, trochou histórie, pohľadom do krajiny, ale predovšetkým uvarí a popíše 32 typických hlavných comidas (chodov) a 32 tapas (studených a teplých predjedál), ale aj postres (dezertov). K nim odporučí 64 španielskych vín, ktoré sú k dispozícii na slovenskom trhu as popísanými pokrmami vytvoria najvhodnejšiu harmonickú kombináciu.
Autor: Eva Petrová, Dominik Sokol
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov