Vaša cena | 18,80 € |
Vaša cena bez DPH | 15,67 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Časopis Apetit uviedol na trh novú edíciu kuchárok zameranú na medzinárodnej kuchyne. Po kuchárke venovanej talianskej kuchyni je tu ďalší prírastok – kuchárka plná francúzskych lahôdok a delikates. Kniha s názvom Bon appétit alebo Lekcia francúzskej kuchyne predstaví všetky zásadné recepty. Zoznámte sa s kráľovnou všetkých kuchýň! Kniha je rozdelená do siedmich kapitol. V oddieli Dobré ráno nájdete návod na výrobu pravej francúzskej bagety či maslového croissantu. V kapitole Na malý hlad hľadajte inšpiráciu na šaláty, slané koláče a ďalšie rýchle jedlá, ktoré si vychutnáte ako rýchly obed alebo ľahkú večeru. Oproti tomu v Noblesnom Paríži nájdete tie najvyhlásenejšie jedlá francúzskej haute cuisine ako je kohút na víne alebo slimáky. Kapitola Francúzsky vidiek vás naučí využívať menej známe druhy mäsa a zeleniny - inými slovami variť z toho, čo dvor práve dá. Vydáte sa s nami aj na ryby a morské plody na stredomorské pobrežie, na syry do Álp aj do cukrárne na sladkosti (tešte sa na crepes Suzette, meringue s levanduľou, makrónky, creme brulee, čerešňový clafoutis, čokoládový fondant, tarte tatin…) kapitola je uvedená servisnou dvojstránkou, kde sa dozviete, ako správne nakupovať a použiť francúzske suroviny (od syrov až po víno) a prezradíme aj tipy, ako jesť a žiť ako Francúzi.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov