Vaša cena | 7,00 € |
Vaša cena bez DPH | 5,83 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v pondelok 13.5. |
Publikácia vás naučí ako zaobchádzať s potravinami pri príprave pokrmov, aby bola zaistená ich hygienická nezávadnosť, dobrá stráviteľnosť a využiteľnosť živín (bielkovín, tukov, sacharidov, minerálnych látok) aj látok ochranných (najmä vitamínov). Dozviete sa, ako žiaducim spôsobom ovplyvniť senzorické vlastnosti jedla. V knižke je popísaná predbežná úprava potravín, jednotlivé postupy pri tepelnej úprave (varenie, dusenie, pečenie, opekanie, grilovanie, vyprážanie, praženie a mikrovlnný ohrev), použitie nízkych teplôt (chladenie a mrazenie) a zmeny, ku ktorým pri nich dochádza. Pozornosť je venovaná aj dohotovovaniu pokrmov, zahusťovaniu, úprave na tanieri, voľbe správnej teploty atď. Sprievodca očkovaním. Máme sa báť chrípky?
Autor: Jana Dostálová
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov