Košík je prázdny
Kategória tovaru

Čo sa deje s potravinami pri príprave pokrmov - Jana Dostálová


Publikácia vás naučí ako zaobchádzať s potravinami pri príprave pokrmov, aby bola zaistená ich hygienická nezávadnosť, dobrá stráviteľnosť a využiteľnosť živín (bielkovín, tukov, sacharidov, minerálnych...
Vaša cena 7,00
Vaša cena bez DPH 5,83
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v pondelok 13.5.

Podrobný popis

Publikácia vás naučí ako zaobchádzať s potravinami pri príprave pokrmov, aby bola zaistená ich hygienická nezávadnosť, dobrá stráviteľnosť a využiteľnosť živín (bielkovín, tukov, sacharidov, minerálnych látok) aj látok ochranných (najmä vitamínov). Dozviete sa, ako žiaducim spôsobom ovplyvniť senzorické vlastnosti jedla. V knižke je popísaná predbežná úprava potravín, jednotlivé postupy pri tepelnej úprave (varenie, dusenie, pečenie, opekanie, grilovanie, vyprážanie, praženie a mikrovlnný ohrev), použitie nízkych teplôt (chladenie a mrazenie) a zmeny, ku ktorým pri nich dochádza. Pozornosť je venovaná aj dohotovovaniu pokrmov, zahusťovaniu, úprave na tanieri, voľbe správnej teploty atď. Sprievodca očkovaním. Máme sa báť chrípky?


Parametre

Autor: Jana Dostálová