Vaša cena | 16,10 € |
Vaša cena bez DPH | 13,42 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Publikácia je určená na výučbu predmetu Cukrárska výroba učebného odboru cukrár, ale zároveň zostáva koncipovaná ako užitočná pomôcka pre cukrársku výrobu. Kde prevažnú časť textu tvorí vždy základný popis výrobku, surovinová skladba a výrobné postupy, vrátane popisu výrobných chýb a prípadne ich možná náprava. Takto je spracovaná aj problematika výroby polotovaru tj výroba korpusov, náplní, poliev najčastejšie používaných v súčasnej výrobnej praxi aj s ohľadom na možnosti rôznych kombinácií. Týmto spôsobom je taktiež spracovaná problematika výroby výrobkov bez použitia cukru, pre zákazníkov, ktorí cukor konzumovať nemôžu. Tieto ako aj ostatné výrobky sú novo upravené podľa platnej legislatívy.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov