Košík je prázdny
Kategória tovaru

Cukrárska technológia


Publikácia je určená na výučbu predmetu Cukrárska výroba učebného odboru cukrár, ale zároveň zostáva koncipovaná ako užitočná pomôcka pre cukrársku výrobu.
Vaša cena 16,10
Vaša cena bez DPH 13,42
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Publikácia je určená na výučbu predmetu Cukrárska výroba učebného odboru cukrár, ale zároveň zostáva koncipovaná ako užitočná pomôcka pre cukrársku výrobu. Kde prevažnú časť textu tvorí vždy základný popis výrobku, surovinová skladba a výrobné postupy, vrátane popisu výrobných chýb a prípadne ich možná náprava. Takto je spracovaná aj problematika výroby polotovaru tj výroba korpusov, náplní, poliev najčastejšie používaných v súčasnej výrobnej praxi aj s ohľadom na možnosti rôznych kombinácií. Týmto spôsobom je taktiež spracovaná problematika výroby výrobkov bez použitia cukru, pre zákazníkov, ktorí cukor konzumovať nemôžu. Tieto ako aj ostatné výrobky sú novo upravené podľa platnej legislatívy.